Banens beste mot Brann

Emil Bohinen mottok premiesjekken på 10.000 kroner fra Norsk Tipping etter Brann-kampen lørdag kveld. Den gir han gladelig videre til moderklubben Billingstad IF.

Annonse:

- Så gøy!

Styreleder i Billingstad IF, Morten Christophersen, kjente ikke selv Emil, men han kjenner godt til Stabæks dyktige midtbanespiller.

Multitalentet Emil

- Jeg har to naboer som har gutter i samme årskullet som Emil. De forteller om en gutt som var fokusert og dedikert allerede i barneskolealder, og som var et multitalent på idrettsbanen. Han kunne gjort det godt i flere idretter om han hadde ønsket det, og var god i alt fra balløvelser, som han jo valgte å satse på, til løping, langrenn og alpint. De husker Emil som en særdeles likandes gutt, og vi heier på han!

- Bare gode minner

Emil startet fotballkarrieren samtidig som han startet skolen, og både skole og klubb het Billingstad.

- Moro med bestemannspris, og like moro å kunne gi den til barndomsklubben min. Jeg har bare gode minner fra tiden i Billingstad - bra miljø, gode medspillere, gode foreldretrenere. Folk i og rundt klubben var virkelig interessert i å skape noe bra for alle involverte. Jeg har fremdeles fotballvenner fra denne tiden.

Etter fire fine år i Billingstad fortsatte Emil til Bærum, der han ble i tre år før han kom til Stabæk som tenåring. Og hvor han også heldigvis trives veldig godt, har fortsatt den gode utviklingen og blitt en fantastisk god fotballspiller. Som fremdeles har et hjerte for Billingstad.

- Det er veldig hyggelig å kunne gi litt tilbake, jeg håper de som går på skolen der nå får en like fin fotballtid som jeg hadde. Og drømmen min er en dag å kjøpe bolig på Billingstad og flytte tilbake - det er der jeg hører hjemme, sier Emil.

Tusen takk!

Billingstad IF jobber kontinuerlig med å legge til rette for idrett for de yngste.

- Vi driver kun med idrett for barneskoletrinnene, med hovedvekt på fotball. Pengene kommer godt med når det skal legges til rette for fremtidige generasjoner av unge idrettsutøvere på Billingstad. For et par år siden bygget vi en ny kunstgressbane, og nå planlegges en aktivitetspark. Vi kan bare si tusen takk for denne velkomne gaven, sier styreleder Christophersen.

 


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: