Bare til låns

I denne spalten holder vi oversikt over våre utlånte spillere og kampene de spiller.   

Annonse:

Gjennom en lang sesong drar Stabæk-spillere på utlån til andre klubber. Det kan dreie seg om et sesonglangt lånt, eller et lån som kun strekker seg over en begrenset periode. I denne spalten skal vi holde et ekstra øye på våre spillere der ute og hvordan de gjør det. 

Våre to gutter som er utlånt til henholdvis Tromsø og Jerv, møttes til duell på Alheim søndag ettermiddag. 

Fitim Azemi

Fitim Azemi og Tromsø hadde gleden av å ta imot Jerv og Jesper Isaksen på Alheim stadion. Og det var nok førstnevnte som kunne glise bredest etter kampen. For det var Azemi som etter 56 minutters spill, sørget for kampens eneste scoring.

Og hvilken scoring fra vår utlånte spiss! Azemi stormet mot Jerv-målet, tok to berøringer, først en med skulderen og så en med hodet, slik at ballen landet perfekt foran ham - like utenfor sekstemeteren. Da var det bare å klemme til, og ballen suste inn bak en utrusende Jerv-keeper. 

Matchvinnerscoringen førte også vertene opp i 56 poeng i OBOS-ligaen, ni poeng foran Sogndal som tapte borte mot Sandnes Ulf. Med tre serieomanger igjen å spille, så er det veldig mye som skal gå galt om ikke "Gutan" rykker direkte opp til Eliteserien. 

Her falt avgjørelsen på Alheim i søndagens kamp. Herlig, Fitim! 


Jesper Isaksen

Ettermiddagen ble naturligvis ikke like lystig for Jesper Isaksen. Kristiansunderen startet sentralt på midtbanen for Jerv, og løpte noen kiliometer før han ble byttet ut etter 66 minutter. Sørlendingene ligger på tolvte plass på tabellen, og må plukke noen flere poeng for å være helt sikre på å overleve i OBOS-ligaen. 

Førstkommende onsdag møter de nok en opprykkskandidat, Lillestrøm på bortebane. 

Annonse fra Eliteserien: