Bare til låns

I denne spalten holder vi oversikt over våre utlånte spillere og kampene de spiller.

Gjennom en lang sesong drar Stabæk-spillere på utlån til andre klubber. Det kan dreie seg om et sesonglangt lånt, eller et lån som kun strekker seg over en begrenset periode. I denne spalten skal vi holde et ekstra øye på våre spillere der ute og hvordan de gjør det.

Fitim Azemi

Ett poeng holdt for Tromsø og Fitim Azemi i bortekampen mot Raufoss for å sikre opprykk til Eliteserien. Men gjestene fra nord måtte smøre seg med tålmodighet, for det forløsende målet lot vente på seg. Det var først på overtid bortelaget skulle få uttelling.  Ruben Yttergård Jensen stilte seg opp, bøyde frisparket over muren, til 1-1 og ville jubelscener. Fitim Azemi spilte hele kampen for Tromsø og har vært en viktig bidragsyter gjennom hele sesongen, og helt avgjørende for at de røde og hvites opphold på nivå to ble så kort som overhodet mulig.

Jesper Isaksen

Isaksen spilte 77 minutter av bortekampen mot Lillestrøm sist onsdag, en kamp Jerv tapte 1-0. Helgens kamp mot Åsane ble utsatt på grunn av Covid-19. Jerv ligger like over kvalikplassen i OBOS-ligaen, men har både en og to kamper til gode på sine konkurrenter i bunnen av tabellen.