Bare til låns

I denne spalten holder vi oversikt over våre utlånte spillere og kampene de spiller.

Annonse:

Gjennom en lang sesong drar Stabæk-spillere på utlån til andre klubber. Det kan dreie seg om et sesonglangt lånt, eller et lån som kun strekker seg over en begrenset periode. I denne spalten skal vi holde et ekstra øye på våre spillere der ute og hvordan de gjør det. 

Fitim Azemi

Tromsø er allerede klare for opprykk til Eliteserien, men det hindrer dem ikke å fortsette triumfferden i OBOS-ligaen. Lørdag slo de Ranheim 3-0 på hjemmebane. Azemi startet kampen på benken, men kom inn for målscorer Runar Espejord etter 59 minutters spill. En runde før slutt står Tromsø med 60 poeng og en målforskjell på + 28. Azemi har notert seg for åtte målpoeng på nest øverste nivå denne sesongen. 

Jesper Isaksen

Jerv er laget i OBOS-ligaen som har fått flest kamper utsatt på grunn av pandemien. Sørlendingene har kun spilt 26 kamper, og ligger utsatt til på en 13. plass på tabellen. Torsdag møter de laget som ligger på 14. plass (play off), nemlig Grorud hjemme på Levermyr. Det blir garantert nervepirrende. Kun ett poeng skiller lagene på tabellen, og målforskjellen er identisk. Men Jerv har fordelen av å ha en kamp mindre spilt. Så her kan Jesper Isaksen spille en avgjørende rolle i nedrykksdramaet i OBOS-ligaen. 

Annonse fra Eliteserien: