20191016 - Marius Berg Fossum

- Jeg vil nå langt

Marius Berg Fossum (15) signerte i dag proffkontrakt med Stabæk.

Annonse:


Det var et stort øyeblikk både for Marius og hele familien Berg Fossum da 15-åringen i dag skrev under på sin første proffkontrakt. 

Berg Fossum er født i 2004, han går på NTG-U og trenings- og kamphverdagen er splittet mellom, G15, G16 og G19. Han er i tillegg fast inventar på det norske G15-landslaget. 

20191016 - Marius Berg Fossum IAO
Sportssjef Inge André Olsen sammen med Marius Berg Fossum etter at sistnevnte i dag signerte proffkontrakt med Stabæk Fotball. Foto: Silje Gullteig Lürssen

Unggutten kan knapt vente med å gå løs på nye utfordringer i Stabæk. 

- Følelsen er helt fantastisk, det er noe jeg har drømt om lenge. Det er en start i karrieren og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Berg Fossum til Stabak.no. 

Han kom til Stabæk fra Holmen i 2017, som 12-åring. Og livet som Stabæk-spiller har han mye pent å si om. 

- Miljøet er bra og jeg storkoser meg hver eneste dag og på hver eneste trening. 

- Jeg er veldig fornøyd med å signere. Nå er målet å utvikle meg videre og få flere muligheter oppover i systemet. Jeg skal fortsette å stå på, for jeg vil nå langt. 

Og når han blir bedt om å beskrive egne kvaliteter, svarer han slik: 

- Jeg er en hurtig, teknisk og rask spiller, som elsker å score mål. Og jeg liker å ha ballen i beina og utfordre en mot en, sier Berg Fossum, som kan spille både spiss og kant. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Marius både på og utenfor banen, og ønsker å gratulere både han og familien med dagens store begivenhet. 

Under kan du se pappa Simens reaksjon på at sønnen har skrevet under for Stabæk.  


 

Annonse fra Obos-ligaen: