Berg: - Vi er nødt til å være gode sammen

Møter medaljejagende Molde på hjemmebane.

Annonse:

Kjøp billetter til Stabæk - Molde her

Prestasjonene i sist runde mot Rosenborg har gitt selvtillit og positive bekreftelser for spillerne. Det har vært viktig å ta med seg inn i treningsuken før Molde-kampen. 

- Det er bra å få poeng på Lerkendal og vi kunne fort fått flere. Det var en bra bekreftelse for gutta selv for å se at vi kan matche de beste lagene, og ta poeng fra hvem som helst, sier Stabæks hovedtrener.

Solskjærs menn har hatt et hektisk kampprogrammet med Europa League- og Eliteserie-kamper på rekke å rad. Likevel har moldenserne holdt et høyt nivå, men må vente seg en tøff kamp om poengene på Nadderud.

Vi spiller på hjemmebane og har lyst til å vise oss frem fra vår beste side.

— Henning Berg

- Molde er et bra lag, de gjør det bra for tiden og vinner de fleste kampene. Vi gjorde en god prestasjon mot Rosenborg borte og spilte mye bra. Vi spiller på hjemmebane og har lyst til å vise oss frem fra vår beste side.

- Vi er nødt til å være gode sammen. Både offensivt og defensivt. Fortsette på det vi gjorde mot Rosenborg, så vet vi at Molde er et litt annet lag med andre type spillere, men i forhold til vårt spill så er det mange av de samme tingene som vi har lyst til å gjøre igjen.

Henning Bergs mannskap har i løpet av sommervinduet blitt forsterket med tre spillere. Det er sjefen godt fornøyd med.

- Troppen vår er nå bedre og vi kan ha litt mer kvalitet i treningshverdagen. Forhåpentligvis kan vi også utvikle laget slik at elleveren blir bedre, sier Berg til Stabæk Media.


Annonse fra Obos-ligaen: