Bernt (17) skater og lager egen musikk - nå har han tegnet proffkontrakt med Stabæk

Stabæks Kristian Bernt Torgersen (17) fyller dagene med mer enn bare fotball.

Annonse:


I dag har Kristian Bernt Torgersen skrevet under på sin første proffavtale med Stabæk, klubben han kom til fra Fornebu for snart fem år siden.

Gradestokken viste småpene 25 grader og Nadderud lå badet i sol da Torgersen poserte med den blaa drakten foran hovedtribunen. Endelig var det offisielt.  

- Boks til boks-spiller

Bernt som han blir kalt i fotballmiljøet, ser frem til å bidra for klubbens A-lag - og er klar så fort anledningen byr seg. 

- Jeg er en energirik boks til boks-spiller som kan bidra med assist og score noen mål. Det viktigste er å dekke store rom og alltid ville ha ballen, sier unggutten. 

Bernt er oppvokst på Haslum og Stabæk ble raskt en favoritt. 

- Det er en lokal klubb som jeg har fulgt siden jeg var liten. Det er et godt miljø i klubben, sier Torgersen.

Kristian Bernt Torgersen sammen med sportssjef Torgeir Bjarmann.
Kristian Bernt Torgersen sammen med sportssjef Torgeir Bjarmann.

Flere hobbyer 

Unggutten går på NTG og spiller i Stabæk. Men tro ikke at unggutten kun har fotball på maten. 

- Ved siden av fotballen har jeg hatt andre hobbyer. Jeg lager musikk, og har også begynt å skate i det siste. Det er viktig for meg å ha noe annet å drive på med, så ikke fotballen blir altoppslukende. 

Men at unggutten gjerne vil gjøre det skarpt på fotballbanen, det er det ingen tvil om. Og han har ikke hastverk med å komme seg videre. Nå er det Stabæk som gjelder. 

- I første omgang vil jeg spille meg inn på laget. Det er attraktivt å komme seg ut senere i livet, men akkurat nå har jeg bestemt meg for å bli så god jeg kan bli i Stabæk og kjøre det løpet, smiler unggutten. 

Vi gratulerer og ønsker Bernt masse lykke til! 


Annonse fra Obos-ligaen: