Billettinfo NM: La oss farge Nadderud blaa

Vi ønsker at flest mulig av våre trofaste blaa supportere, partnere, samarbeidsklubber og egne skal få bli med på cupfesten mot Brann 26. april 18.00.

Annonse:

Sammen skal vi farge Nadderud blaa i NM-semifinalen og vi utvider derfor forkjøpsretten for sesongkortholdere frem til 12. april klokken 12.00.

KJØP SESONGKORT HER

Kommersiell leder Andreas Aalbu gleder seg til å se et fullsatt Nadderud kledd i blått.

– Vi har notert oss at Brann-fansen har tøffet seg igjen og sagt de skal kjøpe billetter på hovedtribunen. Dette skal vi selvfølgelig ikke ha noe av, og har derfor valgt å utsatte kuslippet til over påske. Alle med sesongkort har mulighet til å kjøpe tilleggsbilletter til andre blaa, samtidig som at Stabæk Support, våre bredde- og akademispillere og samarbeidsklubber får mulighet til å kjøpe billetter til redusert pris.

– Vi gleder oss til å fylle Nadderud med hele den blaa familien. Da skal det koke, sier Aalbu.

Det ordinære salget åpnes 12. april 12.00.

Kjøp sesongkort – få promokode

Alle blaa med sesongkort eller abonnement vil motta en mail med link og promokode der dere vil få muligheten til å kjøpe billetter til «sesongkortpris», altså billetter til en redusert pris enn de ordinære billettene.

Ditt sesongkortsete vil ikke være reservert for denne kampen så det gjelder å bestille tidlig dersom du skal ha ditt faste sete!

Vi oppfordrer igjen alle sesongkortholdere til å kjøpe billett til seg og sine, og resten til å kjøpe sesongkort! Ditt sesongkort kjøper du her!

Annonse fra Obos-ligaen: