Bittert tap mot rivalen

Sekstende mai og lokalderby – rammene rundt Vålerenga-Stabæk la til rette for fotballfest på Intility Arena. Den festen ble dessverre ikke en for de blaa historiebøkene.

Annonse:

Stabæk fikk tung første omgang mot rivalen. Like før kvarteret spilt var Vålerenga oppe i ledelsen, og den ledelsen varte omgangen ut. Som om det ikke var nok, måtte John Hou Sæter ut etter en smell. Stabæk hadde en viktig pauseprat i vente.

Etter en glimrende kontring av Stabæk etter timen spilt, fikk Ohi sjansen alene med Vålerenga-keeperen – men forsøket ble reddet. Fem minutter senere var Ola Brynhildsen på vei gjennom alene med keeper han også, men den blaa unggutten ble felt. Dommeren pekte ikke på staffemerket.

Minutter senere fikk en umarkert Tonny Brochmann skyte fra elleve meter, men skuddet ble blokkert til hjørnespark.

Det stod med andre ord ikke på kvaliteten på Stabæk-mulighetene i andre omgang. Men scoringen kom aldri. Neste kamp er mot Odd hjemme på Nadderud.

Kampfakta

Vålerenga-Stabæk 1-0

Intility Arena, 11124 tilskuere, Eliteserien runde 10

1-0   Sam Johnsen (14)

Stabæk:

Mande Sayouba, Steinar Strømnes, Andreas Hanche-Olsen, Daniel Granli, Ronald Hernandez, John Hou Sæter (Tobias Brøkeeiet fra 40), Hugo Vetlesen, Tonny Brochmann, Ola Brynhildsen, Franck Boli, Ohi Omoijuanfo

 

Benken: Simen Kjellevold, Agouda, Emil Bohinen, Nicolas Pignatel Jenssen, Tobias Børkeeiet, Martin Ovenstad, Xin Zhou

Gule kort: Daniel Fredheim Holm, Amin Nouri (Vålerenga)

Annonse fra Eliteserien: