Blaa dugnad: Dugnadsbilletten

Kjøp dugnadsbilletten - støtt ditt lokale idrettslag

Annonse:

Under de rådende forhold har vi ikke mulighet til å selge enkeltbilletter til vårens kampprogram, av den enkle grunn at vi ikke vet når kampene vil bli spilt.

Derimot starter vi salget av en dugnadsbillett sammen med våre lokale idrettslag i Asker og Bærum som vi har et samarbeid med.

Billetten koster kr. 200,-. For hver billett som selges vil kr. 75,- gå til den lokale klubben du velger.

Du kan velge mellom to ulike billettyper.

Takkekamp-billetten:

Stabæk tar ansvar med å fordele billettene til noen som gjør en ekstra innsats i disse tøffe tider. Gjennom å kjøpe billettene vil du bidra til at noen av de i samfunnet som nå står på døgnet rundt i helsetjenester, butikker, transportnæringen m.m. blir invitert på en TAKKE kamp når samfunnet har stabilisert seg og vi igjen kan ønske publikum tilbake til Nadderud stadion. Vi håper du ønsker å bidra til denne dugnaden.

Din egen billett: 

Du beholder selv billettene og kan bruke de selv, eller gi de til noen du synes fortjener det. Billettene du kjøper kan løses inn i ordinære billetter på utvalgte felt på utvalgte hjemmekamper for Stabæk Fotball i sesongen 2020. Nærmere informasjon om hvordan billettene løses inn vil bli til sendt på mail.

På den måten er du også med å bidra til at ditt lokale idrettslag kan få en økonomisk livline i en periode hvor det trengs mer enn noen gang.

Som takk for hjelpen vil alle få til sendt et takkebrev for sin innsats for Blaa Dugnad.

KJØP DIN BILLETT HER.

Annonse fra Eliteserien: