#BlaaDugnad: Banken gir 100 påskeegg til Asker og Bærum legevakt

Disse menneskene er de ekte heltene, det er de som står i frontlinjen i coronakrisen. Asker og Bærum legevakt fikk denne uken 100 påskeegg som en oppmuntring i en ekstra strabasiøs tid - og som en del av Blaa dugnad. Det er banken vår, SpareBank 1 Østlandet, som står bak den flotte gesten.

Annonse:

SpareBank 1 Østlandet har vært en svært viktig bidragsyter til samfunnsprosjektet vårt Blaa dugnad, som er etablert etter utbruddet av coronaviruset. 

Banken har blant annet gitt bort middager, som de selv har kjørt hjem til mange husstander i Bærum. Nå kommer de med enda et bidrag. 

- Vi ønsker å bidra til at enda flere får et lite lyspunkt i hverdagen, og har derfor valgt å gi 100 påskeegg til legevakten på Bærum sykehus gjennom Blaa dugnad.

Det sier kundeansvarlig og tidligere Stabæk-spiller, Tommy Stenersen, til Stabak.no. 

Å glede andre - å føle og kjenne på varmen fra dere der ute - det gir også oss som klubb enormt mye. 

- Det er fantastisk at vi kan glede flere gjennom vårt samfunnsprosjekt Blaa dugnad, og at våre samarbeidspartnere ser verdien i å skape andre verdier enn bare logoreklame, i disse krisetider. Det både varmer og gleder på samme tid. Og jeg kan fortelle at påskeeggene ble veldig godt mottatt av gjengen på legevakten i går, sier markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte i Stabæk Fotball. 

God påske til dere alle! 

 

Annonse fra Eliteserien: