Bli bedre kjent med Kaz Sokolowski

Vår nye assistenttrener gir sitt første intervju til hjemmesiden.

Annonse:


Før helgen ble det klart at Kaz Sokolowski går inn i Stabæks trenerteam. 55-åringen har jobbet med Henning Berg i Lyn, Legia Warszawa og sist i ungarske Videoton. Nå gjenforenes duoen på Nadderud. 

- Jeg er glad for å være tilbake i norsk fotball. Jeg har hørt mye bra om Stabæk og klubbens satsing på unge spillere. Nå ser jeg meg frem til å være med og forme disse unge spillerne på en måte som kommer både den enkelte og hele laget til gode. 

- Diskuterer mye fotball

Samarbeidet med Henning Berg har han gjort i mange år. Slik beskriver han selv forholdet dem imellom: 

- Vi har en god tone og god dialog. Vi diskuterer mye fotball. Han har stor kompetanse når det gjelder fotball. Henning er bestemt på ting han ønsker å gjennomføre. Det liker jeg. Sånn er jeg også, sier Sokolowski. 

Han er ikke i tvil om at Berg kommer til å sette sitt stempel på Stabæk umiddelbart. 

- Laget skal spille frem til siste minutt, til dommeren blåser. Henning gir seg aldri. Han er konstruktiv til fem minutter på overtid. 

Dette skal Stabæk bli bedre på

Høstsesongen sparkes i gang med hjemmekamp mot Sarpsborg 08 5. august. Vår nye assistenttrener og resten av trenerteamet har identifisert noen fokusområder i tiden fremover. 

- Disiplin og god organisering i flere faser av spillet, er vi nødt å få på plass. Laget skal være entusiastisk og kjempe til det siste. Det skal ikke mangle på det, proklamerer Sokolowski. 

Billetter til Henning Berg og Kaz Sokolowskis hjemmedebut får du kjøpt her.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.07.2018, oppdatert: 25.07.2018
Skrevet av: Oddbjørn Vistnes