Bli med å strikke Stabæk til topps

NTF inviterer til strikkekonkurranse der landets feteste klubbgenser med tilbehør skal kåres. Vi går en høst og vinter med ekstra mye hjemmetid i møte, så da er det vel bare å hente frem pinnene, vekke opp den kreative hjernehalvdelen og strikke i vei!

Annonse:

Kampanjen "Strikk for klubben i ditt hjerte" skal bringe frem både klubbkjærlighet og strikkeglede over det ganske land. Målet er at klubbene skal få sine egne klubbgensere - med tilbehør - til sesongstart 2021.

Det skal kåres vinnere innen to ulike strikke-grener; fineste klubbgenser lokalt og nasjonalt, og fineste tilbehør lokalt og nasjonalt.

Med tilbehør menes luer, skjerf, votter, vanter, strømper - og alt annet i deilig Blaatt som kan glede og begeistre. Og lista for deltakelse legges slettes ikke høyt, lover Iren Kjus, markedssjef i NTF. 

-  Vi ønsker å engasjere supportere, fans, barn og familier til å være med å designe nye gensere, skjerf og tilbehør som skal bli synlig og fargelegge arenaene fra 2021. Alle kan delta, alt du trenger å gjøre er å sende inn tegninger og  bilder innen 31. januar. 

Bidraget kan altså komme i form av et foto av ferdig strikket genser/tilbehør, eller som tegninger .

Kåring av vinnere lokalt skjer i februar/mars. Nasjonale vinnere kåres også i samme tidsrom. Og det kåres vinnere både i "genserklassen" og "tilbehørsklassen".

Finalen avgjøres gjennom en nasjonal avstemning i regi av NTF.

Påmelding:
https://eliteserien.no/fotballstrikk

Konkurransevilkår:
For å delta i konkurransen må man sende inn en av følgende:
1.           Tegning med designforslag på genser og/eller tilbehør
2.           Bilde av ferdigstrikket genser og/eller tilbehør

Bestilling av garn, strikkepinner, m.m, kan gjøres på:
www.HOY.no
Du får 20% rabatt ved å bruke rabattkode FOTB2020

Premier:
Lokalvinner: Gavekort hos www.hoy.no på kr 500 + 2 sesongkort + eget design som ferdigutviklet strikkeoppskrift.

Nasjonal vinner: Gavekort hos www.hoy.no på kr 2000 + sesongkort til familien (inntil 5 personer/2 voksne/3 barn) + eget design som ferdigutviklet strikkeoppskrift.

LYKKE TIL, GOD STRIKK OG HEIA STABÆK!

 

Annonse fra Eliteserien: