Bli med på FIFA 21 livestream

Alle blaa inviteres herved til livestream med våre E-sportspillere mandag 30. november fra 17.00 til 18.30. Emil, Jørgen og Stine fra A-lagene henger seg også på.

Annonse:

Stabæk Fotball ønsker å skape en arena der alle er inkludert. Da er FIFA 21 perfekt - alle kan være med, uvahengig av om du er med i organisert idrett eller ikke.

Interessen for gaming bare øker, og vi ønsker sammen med e-sportlaget vårt, Stabæk Momentum, som deltar i den nasjonale Altibox e-Serien, å bidra til positiv aktivitet og et inkluderende gamingmiljø.
 

SAKEN FORTSETTER UNDER PLAKATEN: 

image-20201123145122-1

Markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, ønsker all aktivitet som engasjerer hjertelig velkommen.

- Som klubb ser vi alltid etter nye muligheter for å utvikle oss og være annerledesklubben som engasjerer. E-sport har kommet for å bli, og vi håper riktig mange blaa vil være med på en livestream sammen med våre A-lagsspillere og proffe FIFA-spillere 30. november.

Hun ser for seg en herlig miks av engasjerte fotballentusiaster på ulike nivåer,  som har sitt blaa hjerte til felles.

- Potensialet er stort og vi ser fram til at vi kan inkludere enda flere av våre egne, men også invitere andre barn og unge fra nærmiljøet til å delta sammen med Stabæk Fotball E-sport, sier Svae-Kvifte.

Henriette Bråthen, samfunnsansvarlig i klubben, henger seg på.

- Vi har som klubb et felles samfunnsansvar. E-sport kan bidra til inkludering av barn, unge og voksne i et fellesskap, og bygge grunnlag for mestring. Innen e-sport har man fokus på det sosiale, det å kunne slappe av og ha det moro, men også på sunn livsstil, fair play, konkurranse og måloppnåelse, som i idretten ellers.

Velkommen til livestream 30. november!

 

 

Annonse fra Eliteserien: