Bli med på verdens største pantedugnad

TV-aksjonen 2020, « Et hav av muligheter», går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Dugnaden er et flott tiltak både for å forhindre at plast havner i sjøen og å skaffe penger til havrydding.

Annonse:

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 18. oktober, men du kan registrere deg som digital bøssebærer allerede nå. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år, og plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plastproblemet ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. Ønsker du å bli digital bøssebærer går du inn her -  vil du gi penger til aksjonen vippser du til 2133.

Henter på døra

I forbindelse med TV-aksjonen kickstartes det som kalles "verdens største pantedugnad", og som organiseres gjennom det helnorske systemet HentePant.

Stabæk Fotballs mediasjef, Oddbjørn Vistnes, er glad for at klubben kan bidra i årets viktige aksjon, nettopp gjennom Pantedugnaden.

- Dette er egentlig et hattrick av en aktivitet. Tomflasker som folk gjerne vil blitt kvitt plukkes opp og skaper inntekter til et godt formål. I tillegg bidrar aktiviteten til et bedre miljø.  

Registrer deg som pantegiver

I forbindelse med årets TV-aksjonen vil altså HentePant, på vegne av klubben, reise rundt i lokalmiljøet og hente tomgods hos alle som har registrert seg som pantegivere.

Registrer deg som pantegiver

På grunn av Covid 19, ønsker klubben at folk setter ut tomgodset sitt i pose eller sekk på trappa, det er dessverre ikke mulig å komme helt inn i hus og leiligheter for å hente. Blir det veldig mange poser og sekker som skal hentes – og det håper vi det blir – er det ikke sikkert at alt kan tas unna i løpet av selve TV-innsamlingsdagen, men da hentes dette fortløpende.

 

Annonse fra Eliteserien: