Blodig alvor med kapteinen i sentrum mot Vålerenga

Blodig og modig. Stabæks kaptein var ikke bare hovedrolleinnehaver i kveld - han var helten i lokaloppgjøret mot Vålerenga

Annonse:

Et folkerikt Nadderud badet i sol satte rammene rundt lokaloppgjøret mot Vålerenga. Da Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen så opp på hordene på tribunene, kan han umulig ha visst hvilken rolle han skulle spille i kampen mot Vålerenga.

Han mottok supporternes støtte allerede i førsteomgang, da han ble brutalt taklet til jorden av en Vålerenga-spiller. Han ble ikke mindre populær på tribunene da han tok igjen med samme mynt noen minutter senere.

Men det var i den andre omgangen at kaptein Hanche-Olsen virkelig gikk inn for å gjøre kapteins-tittelen sin til en selvfølge å inneha.

Vålerenga scoret tidlig i den andre omgangen, og man kunne se at kapteinen mislikte situasjonen. Han ledet sine tropper med stadig økende iver. Og fikk en corner et kvarter senere.

Nesten majestetisk høyt fløy han gjennom luften, og stanget inn utligningsmålet. Kapteinen scoret for andre hjemmekamp på rad. Det stod 1-1 på Nadderud.

Og så ble det faktisk blodig alvor. Alvoret ble etablert av de gule kortene som haglet til begge lag, og så kom blodet. Debutant Kasper Junker, hvis ansikt med ett ble skyteskive for motstanderens frispark, måtte vaske av seg blodet i ansiktet før han spilte videre. Hans blødning kunne imidlertid kun overgås av kapteinens - etter en solid duell silblødde Hanche-Olsen fra nesa.

Og supporterne lot til å virke som at de elsket det de fikk servert. De elsket nok neppe 1-1 i lokaloppgjøret mot Vålerenga - men innsatsen til Stabæk-spillerne var det ingenting å si på i dag.

Fra i dag tar vi med oss at både debutanter og kapteiner er villige til å blø, løpe, takle og skrike til dommeren for dette Stabæk-laget.  Og vi tar med oss ett poeng.

68559281_2419948158281276_6867563289379864576_n
ÅRSBESTE: 4621 tilskuere mot Vålerenga er det høyeste publikumstallet på Nadderud så langt i 2019. Takk til alle som kom!

Kampfakta

Stabæk-Vålerenga

Nadderud Stadion, Stabæk-Vålerenga 0-1, Eliteserien runde 9 (utsatt kamp), 4621 tilskuere

Mål:

 

0-1 George 48'

1-1 Hanche-Olsen 65'

Stabæk:

Marcus Sandberg - Andreas Hanche-Olsen (K), Vadim Demidov, Yaw Amankwah, Jeppe Arctander Moe - Ronald Hernandez, Emil Bohinen, Sammy Skytte, Ola Brynhildsen - Daniel Braaten, Kasper Junker (debutant)

Simen Lillevik, Steinar Strømnes, Kosuke Kinoshita (debutant, inn for Kasper Junker), Hugo Vetlesen, Peder Vogt, Jonathan Tortol Lumanza (inn for Daniel Braaten), Herman Geelmuyden

Gule kort: 

Aron Dønnum, Johan Lædre Bjørdal, Christian Dahle Borchgrevink, Bård Finne, Deyver Vega (Vålerenga), Andreas Hanche-Olsen , Vadim Demidov, Ronald Hernández (Stabæk)

Annonse fra Eliteserien: