DSC01889-2

BOB ER TILBAKE: – Stabæk er en spesiell klubb

Bob Bradley returnerer til Stabæk Fotball.

Annonse:

Det er med stor glede at vi kan presentere Bob Bradley som vår nye hovedtrener.

– Stabæk er en veldig spesiell klubb, med fantastiske mennesker og fantastisk historie. Jeg er veldig glad for å være tilbake og være en del av Stabæk igjen, sier Bob Bradley etter returen.

Amerikaneren gjorde sterkt inntrykk på hele klubben da han ledet laget med bravur i 2014 og 2015 og tok bronsemedalje i sin siste sesong.

Etter opphold i Ligue 1, Premier League og MLS returnerer Bob til Nadderud og landet i Norge søndag formiddag.

Amerikaneren har signert en avtale ut året, med en klar intensjon om et lengre samarbeid. 

– Jeg gleder meg bare til å begynne å jobbe. Vi hadde to veldig gode år her sist og jeg fulgt med på klubben og holdt kontakten med mange siden jeg dro. Jeg vet at det er mye som må gjøres på kort tid, og vi har diskutert mye rundt hvordan vi kan ta klubben videre i riktig retning, sier amerikaneren.

Han er på plass på feltet allerede mandag og vil da møte spillergruppen for første gang.

«Tenk å få til det»

– Hver gang vi har trengt ny trener så har vi snakket om å få Bob tilbake. «Tenk å få til det». Men han har vært i andre jobber. Denne gangen visste vi at han var ledig, så hvorfor ikke prøve, sier styreleder Espen Moe om Bradley-returen.

Han var også styreleder i Bradleys forrige periode og kjenner Bob godt.

– Vi kan forvente oss en trenerkapasiteten av de sjeldne. En tydelig leder som vet hva han vil og en trener som klarer å motivere en spillergruppe. Men også en trener som stiller krav til styret og resten av klubben. Men det er bare en fordel.

Vi kommer tilbake med mer fra Bob utover uken! 

Annonse fra Obos-ligaen: