BOHINEN GIR SIGN OFF-MIDLER I GAVE TIL KLUBBEN

Som en del av overgangsavtalen med CSKA, frasier Emil Bohinen seg en betydelig sum i gave til Gatelaget og A-lag Herrers botkasse.

Annonse:

Midlene kommer som en del av avtalen som ble gjort med CSKA Moskva i februar. Gaven blir etter ønske fra Emil Bohinen fordelt 50/50 mellom Gatelaget og botkassen til A-lag herrer. 

- Det er min måte å si takk til alle gutta for de årene vi har vært sammen. Jeg er veldig glad i dem og ønsker dem alt godt. Det er min avskjedsgave til dem, sier Bohinen, som avslører at han fortsatt ser de fleste kampene Stabæk spiller.

- Det er fremgang i flere faser av spillet nå, og det er fortsatt tid og kamper nok til å snu situasjonen og redde plassen. Jeg har troen, sier Bohinen. Intervjuet ble gjort før trepoengeren mot Sarpsborg. 

Kaptein Yaw Amankwah takker på vegne av spillerne for gaven. 
- Det er jo veldig generøst. Og det kommer bare med ett forbehold og det er at han får lov til å være med på turen. Det er en flott gest etter at han fikk en veldig fin overgang, mest takket være seg selv og eget talent - men også med hjelp av gode lagkamerater. Vi er veldig stolt og glad på hans vegne.

Bilde fra Gatelagets serieåpning
Bilde fra Gatelagets serieåpning

I tillegg til A-laget – gir altså Bohinen også en pott til Gatelaget.

- Gatelaget er en veldig fin ordning, og det er gode folk i Stabæk som jobber med det. Det er et viktig initiativ. Jeg ønsker å bidra med mitt for å gjøre det enklere for mange som ikke har det så enkelt, sier Bohinen.

Administrativ leder i Gatelaget Espen Lindmark er meget takknemlig for gaven. 
- Dette var vanvittig hyggelig. En skikkelig deilig overraskelse - eller kanskje ikke? Det viser jo nettopp hva slags fyr Emil er. Helt rått. Vi skal snart på treningsleir til Grimstad og da kommer disse pengene svært kjærkomment. Det gjør at vi kan gi Gatelaget en skikkelig opptur etter et tøft halvannet år, sier Lindmark. 

Takk Emil! 

NTB_HRq-ztLRPgU.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: