Bohinen solgt til CSKA Moskva

Da er det endelig klart. Emil Bohinen har signert for den russiske storklubben.

Annonse:

Det har vært skrevet om den potensielle overgangen i flere dager allerede. Men nå kan vi endelig offentliggjøre den. Akademiproduktet Emil Bohinen.  21-åringen fra Billingstad. Han som kom inn i Stabæk-akademiet i 2012 og som har vært en del av Stabæks A-lag siden 2015, blir CSKA Moskva-spiller. 

150195638_3772361372845063_9067231247532913183_n
KLAR FOR CSKA MOSKVA: Emil Bohinen poserer i sin nye drakt. Foto: CSKA Moskva

- Det er veldig hyggelig for Emil at han havner i en såpass stor og anerkjent klubb som CSKA Moskva, som ofte er med i Champions League og Europa League. En fjær i hatten for Emil, sier sportssjef Torgei Bjarmann. 

- Som klubb er vi fornøyd med at dette er et salg ut av Norge og til en storklubb ute i Europa. Det setter Stabæk på kartet, og viser at vi er en klubb og et sted man skal se til når man er på jakt etter unge, bra spillere, fortsetter sportssjefen. 

Bohinen har sluttet seg til sin nye klubb, som for øyeblikket er på treningsleir i Alicante. Se hans avskjedshilsen i vinduet under: 

Bjarmann vil ikke gå inn på detaljer i avtalen, men sier følgende: 

- Det er en god avtale for Stabæk og helt sikkert også for Emil. Vi kommer til å følge han nøye og ønsker ham lykke til. Emil er Stabæk-gutt og selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til Stabæk senere i karrieren.

Se Emils avskjedshilsen her:

Også kaptein Yaw Ihle Amankwah hadde lyst til å si noen ord i anledning Emils overgang til CSKA Moskva: 

Annonse fra Obos-ligaen: