Bohinen: - Tror ikke de liker å møte oss

Allerede lørdag går turen til Bodø/Glimt for møtet med årets suverene seriemester.

Annonse:

Bodø/Glimt har satt rekord for antall mål og poeng i en og samme sesong. Men fortsatt har de gule og sorte noe uoppgjort. Det er et lag seriemesteren ikke har slått i Eliteserien 2020, og det er Stabæk. 

- Det er ikke tilfeldig. Jeg tror ikke de liker å møte oss, for vi har vist ved flere anledninger at vi kan matche dem. Vi går for seier og ønsker å tangere poengsummen fra i fjor, sier Bohinen. I fjor endte de Blaa opp med 40 poeng etter 30 serierunder. Tre runder før slutt i 2020 står Stabæk med 35 poeng. 

Kampen blir også et gjensyn med ex Stabæk-spillere som Hugo Vetlesen og Kasper Junker. Vetlesen scoret for Stabæk i sommerens oppgjør mellom lagene, og innrømmer at det blir spesielt å møte klubben han har spilt og heiet på i alle år. 

– Det er ikke så lenge siden jeg spilte for Stabæk, så det blir gøy å se gamle lagkamerater og gode venner igjen. Jeg gleder meg veldig, sier Vetlesen til glimt.no. 

Hugo Vetlesen blir omringet av gamle lagkompiser i Stabæk etter å ha scoret på det som er hans nåværende arbeidsgiver.
Hugo Vetlesen blir omringet av gamle lagkompiser i Stabæk etter å ha scoret på det som er hans nåværende arbeidsgiver.

Score gjorde også Kasper Junker for Stabæk mot Bodø/Glimt på Aspmyra i fjor. Denne sesongen har dansken bøttet inn mål for bodøværingene gjennom hele sesongen. 

Det blir også en retur til Aspmyra for Sammy Skytte, som spilte første halvdel av sesongen hos Glimt. 

Lørdag ettermiddag drar Stabæk til Bodø, og laget rekker å gjennomføre en treningsøkt før det spilles om poeng søndag kveld. 

NB. Kampen i Bodø har avspark kl. 17, ikke kl. 18. 

Annonse fra Eliteserien: