Boli solgt til Ferencváros

Franck Boli klar for ungarsk toppklubb.

Annonse:

Stabæk Fotball og Ferencváros er enige om en overgang for Franck Boli. 25-åringen har fullført den medisinske sjekken i Budapest og blir presentert som Ferencváros-spiller nå i formiddag. 

- Det er det rette for meg og Stabæk, selv om det var et vanskelig valg. Det er en god mulighet. 

- Her kan det bli Europa League eller Champions League, det er stas. Det er godt å være her. Ferencváros er det beste laget i Ungarn. Klubben har en stolt historie og har vunnet mange titler. Fasilitetene er veldig bra og alt virker å være veldig profesjonelt, er Franck sin dom etter å ha vært i den ungarske hovedstaden et lite døgn. 

- Klubben i mitt hjerte

Samtidlig er det et vemodig øyeblikk. Han må si farvel til klubben sin. 

- Stabæk er klubben i mitt hjerte, det er mitt hjem. Det er stedet hvor jeg vokste opp.  Jeg kom til klubben da jeg var veldig ung. Jeg dro ut, kom tilbake og nå drar jeg igjen. Men jeg er ganske sikker på at våre veier krysses igjen, sier Boli til hjemmesiden.

Han ønsker også å takke Stabæk-fansen for alt det de har betydd for ham. 

- Jeg vil savne fansen og vil alltid ha dem i mitt hjerte. Jeg har allerede fått en del meldinger fra flere av dem, der de ønsker meg lykke til. Stabæk-fansen er lidenskapelig og viktig for klubben. Vi sees igjen, hilser Boli.

- Betydelig sum penger

Sportssjef i Stabæk, Inge André Olsen, sier følgende om overgangen: 

- Det var en vanskelig beslutning, helt klart. Vi skulle gjerne hatt Franck her lenger. Men det var forskjellige hensyn vi måtte ta. Det var en betydelig sum penger som kom på bordet. I tillegg så har Franck levert og vært lojal mot klubben. Til slutt landet vi på at dette er en god løsning for begge parter. 

- Vi er veldig takknemlig for at Franck signerte ny kontrakt i vinter. Uten den kontrakten hadde vi nå snakket om vekslepenger. Jeg tror også Franck er evig takknemlig for alt Stabæk har gjort for ham, at vi hentet han tilbake da han var skadet og var med på å bygge han opp igjen. Og så har han jo levert i stor stil siden. Det er en hyggelig historie, sier Olsen. 

Franck vil alltid være Stabæk-gutt - og selv om han nå er ferdig med sin andre periode i klubben - står dørene vidåpne med tanke på en retur en gang i fremtiden. 

Vi vil takke Franck for hans viktige bidrag i Stabæk-drakten og ønsker ham alt godt på veien videre. 

Vi oppdaterer saken. 

  

Husk Stabæk - Haugesund på søndag kl 18:00:
Billetter til kampen kjøper du her »

Annonse fra Eliteserien: