Bortepoeng mot Kåffa med sterk støtte fra tribunen: – Gåsehud av fansen i dag

Det ble ikke seier, men likevel et viktig poeng mot KFUM – med enorm støtte fra Stabæk-supporterne!

Annonse:

Våre blaa supportere lagde strålende stemning fra start til slutt! Nærmere 700 supportere fylte bortefeltseksjonen på Intility Arena, og skapte perfekt ramme for en "hjemmekamp"-følelse for Stabæk-spillerne.

Til tross for hjemmebanefølelse var det KFUM som hadde de tre første skuddene på mål i kampen, men Marcus Sandberg hadde ingen problemer med å ufarliggjøre forsøkene. Vertene hadde også et skudd som gikk like over tverrliggeren til Sandberg. På banen var Stabæk likevel ikke helt borte og til tider var det en svært jevnspilt førsteomgang. Azemi hadde en fantastisk bakromspasning hvor KFUM-keeperen var tidlig ute og fikk blokkert, men sjansene – og målene – uteble så det stod dermed 0-0 til pause. Stabæk-supporterne leverte derimot Eliteserie-standard i denne kampen!

Azemi og Gift viste antydninger til det radarparet de kan være også etter fem minutter av andreomgangen. Fitim fikk kriget inn et innlegg fra venstre, og Gift var bare centimere unna fra å klare å heade ballen i mål. Det var andre tendenser fra Stabæk i starten av denne andreomgangen. Innleggene kom tidligere, vant flere dueller, og laget stod høyere i presset fra starten av omgangen. Og det skapte gode overganger for de blaa.

På frispark etter 53 minutter prøvde Nicolai Næss seg fra ca. 25 meter. Han fikk et godt treff, men dessverre ikke nok til å lure KFUM-målvakten som klarte å fange ballen. Og før vi bikket timen hadde Hammy et skudd i tverrliggeren og ut etter å ha blitt spilt fram av Azemi.

Første avslutning i andreomgangen kom først i det 70. minutt, et skudd fra spiss vinkel som gikk via Ottesen og i klypene til Sandberg. 10 minutter senere hadde KFUM ny avslutning fra samme side, men denne gangen i nettveggen til Stabæk.

Like før full tid hadde Azemi en perfekt timet flikk til Normann Hansen, og sistnevnte kom alene mot mål, men dessverre ble han avblåst for offside.

Kampen ender 0-0. Stabæk tar et viktig poeng, selv om seier hadde smakt bedre, men man må ta av seg hatten for det store oppmøtet på borteseksjonen på Intility arena.

Det er blitt nevnt flere ganger i teksten, men for en innsats og trøkk Stabæk-supporterne leverte i denne kampen. Fremragende!