Borterekken brutt etter uavgjort mot Bryne

Stabæk hadde nok av sjanser, men det endte med poengdeling borte mot Bryne.

Stabæk hadde en god førte omgang mot Bryne, med flere gode muligheter, og flott veggspill. Størst av alle var Pedersens forsøk fra femmeteren til Bryne, et skudd som gikk godt over mål. Bryne på sin side hadde to avslutninger på Stabæks mål som Sandberg plukket enkelt. Men til tross for en god omgang stod det likevel 0-0 til pause.

Stabæk fortsatte det gode spillet og hadde full kontroll i starten av andreomgangen. De hadde tidlig muligheter, men etter 50 minutter var det få i Stabæk-leiren som forstod hvorfor Kornelius Normann Hansen ikke fikk straffe da han ble felt i 16-meteren til Bryne.

Stabæk fulgte opp med ny stor sjanse da Azemi hadde en avslutning fra femmeteren, men rett i klypene til Bryne-målvakten. Han hadde en gedigen en også etter 71 minutter da han headet fra seks meter, men Bryne-keeper hadde en feberredning. Fire minutter senere hadde han nok en avslutning, rett på keeper, og sistnevnte fikk slått skuddet ut til corner. Han to til før kampslutt uten å få den i mål.

Edvardsen var nære på 14 minutter før slutt. Han snappet opp en lang ball fra Sandberg, og med en hælflipp utenfor synsfeltet til Bryne-forsvaret så var det såvidt at Bryne-keeper klarte å ta den. Debutant Gift fikk en mulighet da han skjøt fra 16-meteren, men skuddet traff vår egen Edvardsen.

Godt på overtid var Azemi helt alene med keeper på en pasning i bakrom, men avslutningen gikk dessverre himmelhøyt over mål.