Borteseier mot Vålerenga: – Fantastisk deilig

Etter 1-1 til pause dukket verdens deiligste danske opp og sikret borteseier mot Vålerenga.

Vår største rival i kampen om opprykket ble dermed slått 3-1 på egen hjemmebane, og med enorm støtte fra Stabæk Support kunne våre gutter juble for sju poeng på de tre første kampene.

Hør fra matchvinner og tomålsscorer Kasper Pedersen her:

Hør Bob Bradley Stabæk Support hos TV 2 etter kampen:

Se høydepunktene fra kampen her:

Slim var kampen:

Det begynte på beste vis på Intility, da vår spiss Diabaté fikk vandre inn mot Vålerenga-målet og trillet inn ledermålet allerede etter seks minutter.

Så hadde både vi og Vålerenga sjanser utover i omgangen før hjemmelaget kom inn i en god periode. Vålerenga kom gjennom på høyresiden og sendte inn et innlegg som ble ekspedert i mål like før pause.

Etter hvilen hadde Vålerenga en periode med mye ball, men vi var giftige fremover og hadde en god skuddstopper bakerst.

Og når vi har en dansk maskin i midtforsvaret i tillegg så blir det moro. Kasper Pedersen steg til værs etter 60 minutter og satte inn ledermålet.

Bare to minutter senere var han oppe i feltet igjen. Denne gangen styrte han inn 3-1 med høyrefoten, og det ble også sluttresultatet foran 1000 Stabæk-supportere på bortefeltet.