Bradley og Pettersson før HamKam

Allerede onsdag er det ny kamp på Nadderud. Denne gangen den utsatte kampen mot HamKam.

Annonse:

– Det blir en veldig viktig kamp. Vi har igjen noen positive ting med oss fra Tromsø-kampen, men vi må ha evnen til å være litt mer komplette og holde i hele 90 minutter, sier Bob Bradley før kampen.

De tre kampene han har ledet laget så langt har han måttet se at vi har spilt oss til gode muligheter uten å få uttelling nok til å få med oss tre poeng.

– Akkurat nå må jeg finne en balanse mellom å få spillerne til å de tingene som har blitt bedre, men også forstå de små detaljene vi må fortsette å jobbe med. Jeg vil at de skal fokusere på hvordan vi som lag kan håndtere kampene bedre, sier Bradley.

Hør intervjuet med Bradley her:

Etter det sure 2-3-tapet på overtid i Hamar på en dag vi følte vi fortjente mer, så er det en meget revansjelysten gjeng som har trent på Nadderud de siste dagene før gjestene fra Hamar kommer.

– Absolutt. Det tapet var utrolig tungt. Så vi er klare for revansje alle mann, sier Isak Pettersson etter tirsdagens trening.

– Det har vært litt frustrerende for hele laget at den siste biten har manglet. Vi har ikke fått de poengene vi har ønsket til nå, men det kommer i morgen, sier Pettersson. 

Hør intervjuet med Pettersson her:

Vi ønsker HamKam og spesielt Marcus Sandberg hjertelig velkommen tilbake til Nadderud, men håper selvsagt han må plukke et par baller ut av nettet.

PS: Billetter til kampen kjøper du her!

Annonse fra Eliteserien: