Brage Tobiassen (17) klar for Stabæk

Vi er glade for å kunne presentere Brage Tobiassen (17) som ny Stabæk-spiller.

Annonse:

Midtbanespilleren har gjort sakene sine såpass bra på trening de siste ukene at han nå har blitt tilbudt en treårskontrakt.

Takker Ullern

Tobiassen kommer fra Ullern. Vi vil gjerne takke våre naboer for samarbeidet og ser frem til å se Tobiassen ta ytterligere steg hos oss.

– Vi må berømme Ullern for et veldig godt samarbeid. Det startet faktisk med at de henvendte seg til oss og sa at de hadde en lovende spiller som kanskje trengte større utfordringer. Da tok vi inn Brage på trening og vi så raskt at han hadde mye å bidra med, sier sportssjef Thomas Finstad.

– Han er en teknisk god spiller og en nysgjerrig og lærevillig gutt. Vi ser at han har den indre motivasjonen for å bli fotballspiller, noe vi ser etter hos unge spillere. Så han kan ta store steg her, fortsetter Finstad.

DSC01785.jpg

Tobiassen har trent med oss siden oppstarten og scoret blant annet vårt mål mot Kjelsås tidligere i vinter. Han var også med på treningsleiren i Spania.

17-åringen selv hadde ikke sett for seg at det skulle bli kontrakt så fort, da han fikk bli med å trene i januar.

– Jeg var forberedt på at det bare var treningsperiode først, men da jeg fikk bli med til Spania og fikk gode tilbakemeldinger så begynte jeg jo å håpe på det, sier Tobiassen. 

– Jeg er ekstremt glad for at jeg får testet meg på dette nivået nå, og at jeg har blitt tatt så godt imot av klubben, sier Tobiassen. 

Hjertelig velkommen til Stabæk!

Annonse fra Obos-ligaen: