Brennhet Brynhildsen og dramatikk mot Godset

Stabæk fremstod jevnt over som det beste laget i kveld. Likevel ble det herlig dramatisk mot Strømsgodset

Annonse:

Stabæk-Strømsgodset var per definisjon et godt drama.

Ola Brynhildsens nydelige mål etter bare fem minutter sørget for å fange publikums oppmerksomhet tidlig, og dessuten forble en brennhet Ola Brynhildsen i sentrum av ting. Han stod egenhendig for flere målsjanser, og tidvis danset han med motstanderne - vi hadde altså fått oss en hovedrolleinnehaver.

I tillegg gikk oppbygningen av intensitet gradvis etter dette. Det ble oftere og oftere målsjanser i begge ender av banen, frem til Strømsgodset scoret ti minutter før slutt. Det var et "hvordan-skal-dette-gå-øyeblikk" - helt nødvendig i et godt drama.

Viktigst av alt - vi fikk den aristoteliske peripetien. Med under fem minutter igjen gikk Stabæk tilbake opp i ledelsen, og publikum av skaftene. Luc Kassis mål var et glimrende et, og tidspunktet det kom på like så.

Og sist men ikke minst - vi fikk en lykkelig slutt. Da sceneteppet gikk igjen stod det 2-1 mellom Stabæk og Strømsgodset, og publikum var raskt på beina for å hylle alle sine blaa aktører.

Dette var tre viktige poeng. Samt et godt drama. Ihvertfall per definisjon.

69418918_380778742549820_709739119416180736_n
BÆRUM MOT DRAMMEN: Noe supporterne valgte å understreke på imponerende vis

Stabæk-Strømsgodset 2-1 Kampfakta 

Eliteserien runde 20, Nadderud Stadion

1-0 Ola Brynhildsen 5'

1-1 Salvesen 81'

2-1 Luc Kassi 86'

Stabæk:

Marcus Sandberg - Andreas Hanche-Olsen, Vadim Demidov, Yaw Amankwah, Jeppe Arctander Moe - Emil Bohinen, Jonathan Tortol Lumanza (Luc Kassi), Sammy Skytte, Yousef Toutouh (Hugo vetlesen) - Ola Brynhildsen (Ronald Hernandez), Kasper Junker

Benken:

Simen Lillevik, Ronald Hernandez, Steinar Strømnes, Luc Kassi, Daniel Braaten, Kosuke Kinoshita, Hugo Vetlesen

Gule kort: Vadim Demidov (Stabæk) og Jack Ipalibo (Strømsgodset)

 

Annonse fra Eliteserien: