Brochmanns fineste øyeblikk

Han var nominert i kategorien årets mål under Fotballfesten mandag kveld, men nådde ikke helt opp. Sesongen i Stabæk har likevel bydd på mange høydepunkt. Se og hør hva Tonny Brochmann selv tenker om årets sesong.

Annonse:

Tonny Brochmann spilte 29 kamper i Eliteserien i 2017, og noterte åtte mål og to assist for Stabæk. Dansken, som kom fra Jerv foran årets sesong, har definitivt levert varene i debutsesongen. 

- Hva er høydepunktet for deg?

- Jeg vil si starten på sesongen, da jeg var inne i en god stim og scoret fine mål. Mot Tromsø scoret jeg to, det er et høydepunkt. 5-0-kampen mot Odd var også gøy å spille. Det har vært mange oppturer gjennom sesongen, sier Brochmann. 

-  Vi ender på en 9.-plass på tabellen. Speiler det hvor gode vi har vært i 2017? 

- Nei, slettes ikke. Hvis man ser overall så er vi fornøyd med sesongen, men hvis man kikker på tabellen, er jeg ikke fornøyd. Vi har så mye kvalitet i laget, og vi viser i nesten alle kamper at vi har det som skal til for å vinne. Vi kunne vært en del høyere på tabellen, mener Brochmann. 

- Har vi fått dårlig betalt? 

- Ja, men det er også vår egen feil. Vi har gitt bort noen lette mål, og har heller ikke vært effektive nok. Det må vi rette på til neste sesong, sier dansken. 

Denne uken er gutta på bottur i Praha. De returnerer på torsdag, hvorpå de møter Vivil til tradisjonsrikt oppgjør i Gjønneshallen. Fredag er siste fellestrening før en etterlengtet ferie. 

- Jeg blir i Oslo til 15. desember på grunn av kjærestens jobb. Så går turen til Danmark hvor det blir tid til avslapping med familien. Vi skal kose oss, smiler Brochmann. 

Og vi gleder oss til å se 28-åringen tilbake på treningsfeltet i januar. Vel blåst! 


Annonse fra Eliteserien: