Brynhildsen: - Vi trengte det her

Både Toni Ordinas og Ola Brynhildsen var meget fornøyde etter 3-2-seieren mot Lillestrøm. Hør og les hva treneren og målscoreren hadde å si etter bataljen på Nadderud.

Annonse:

Kjøp billett til Rosenborg-kampen nå.

Unge Ola Brynhildsen var meget optimistisk etter 3-2-seieren mot Lillestrøm.

-Det føles utrolig bra, utrolig deilig. Jeg tror gutta trengte det her. Hvis vi fortsetter som det her blir det bra.

Brynhildsen var fornøyd med hvordan Stabæk framstod da årets første tre-poenger ble innkassert.

-Jeg synes vi hadde ganske god kontroll på den kampen her. Det var synd de scoret det første målet, men det viser jo hvor tøffe vi er i hodet som klarer å snu dette. 

Dette var også Toni enig i.

-Jeg er glad og stolt, for når vi slipper inn det første målet der, er det så lett å knekke under presset. Jeg er så stolt over den måten vi reagerer på.

Toni hevder at dette er en kamp som har mer positivt ved seg enn bare resultatet.

-Endelig spiller vi en kamp hvor supporterne kan se det Stabæk-laget som vi elsker. Offensivt, aggressivt. Vi kjemper for hver ball. 

Ola Brynhildsen scoret to av kampens tre Stabæk-mål, og var naturligvis fornøyd med egen innsats på Nadderud-gresset i kveld.

-Det er deilige scoringer. Veldig bra spill i forkant av det første, og da er det enkelt for meg å sette den i mål. Ved det andre slår Tonny (Brochmann, red. anm.) en bra ball igjennom, og da ser jeg ikke noe annet valg enn å runde keeperen.

På spørsmål om hvordan den unge spillergruppa har håndtert mangelen på en seier innledningsvis i sesongen, svarer Brynhildsen selvsikkert.

-Vi har håndtert det veldig bra, ingen går rundt og er bekymra, og alle koser seg på trening. Det har vært veldig god stemning, og det gjør at vi presterer her ute. Vi skal bare fortsette som det her, så blir vi et lag å regne med.

Toni er ikke uenig i målscorerens beskrivelse, og peker på supporterne som en av hovedårsakene til at seieren endelig kunne innkasseres i kveld. 

-Vi ser at supporterne våre er her for å støtte oss, og vi må spille med hjertet. Vi kjemper for å levere for supporterne våre i dag. Det er jeg veldig stolt av.


Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.04.2018, oppdatert: 02.05.2018
Skrevet av: Sebastian Hassfjell