Budstikka viser Stabæks treningskamper

Flere av treningskampene i vinter blir sendt direkte på Budstikka.no. Tegner du et digitalt abonnement, drypper det også noen kroner på klubben.

KJØP ABONNEMENT HER
 

Det er kun to måneder til seriestart i Eliteserien, og allerede fredag ettermiddag kan du se Stabæk-gutta teste formen mot Asker i årets første treningskamp. 

Du får tilgang til den og flere av de andre kampene i oppkjøringen dersom du tegner et digitalt abonnement hos Budstikka. I tillegg får du siste nytt om laget, nye spillere, skader, suspensjoner, overgangsrykter m.m. Med et digitalt abonnement sørger du altså for å være oppdatert på det meste som skjer i og rundt favorittklubben din. 

Abonnementet koster kr 189,- i måneden og tilbys uten bindingstid. 

KJØP ABONNEMENT HER 
 

Oppretter du et abonnement via linken ovenfor, vil Stabæk få en «kickback» av hver av de tre første månedene for ditt abonnement. 

Dermed gir du også et viktig bidrag til klubben. 

Stabæk Fotball ser frem til å samarbeide med Budstikka om overføringen av vinterens treningskamper.

- Budstikka er det største mediehuset lokalt og har vært en viktig samarbeidspartner for Stabæk i mange år. Gjennom denne streamingavtalen er vi sikre på at vi vil dekke behovet til våre supportere på en god måte, sier mediesjef Oddbjørn Vistnes til Stabak.no. 

- For Stabæk som klubb er det viktig at supporterne kan følge og komme tett på forberedelsene til en ny sesong, og at produktet som leveres er av høy kvalitet. Her mener vi at de ulike behovene er godt ivaretatt, fortsetter han. 

Sportssjef i Budstikka, André Strømnes, er ikke mindre entusiastisk. 

- Vi har også tidligere streamet fotballkamper og gleder oss til å komme i gang med treningskampene denne vinteren, hvor vi skal tilby sendinger med mer og bedre innhold enn tidligere. Det er knyttet stor nysgjerrighet til disse kampene og spenning bygger seg opp både for seerne og oss til seriestarten.

FREDAG 19.01 KL 13.00:
Se Stabæk-Kongsvinger på Budstikka.no

 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: