Color Line blir med videre på ferden

Stabæk og Color Line fortsetter samarbeidet.

Annonse:

- Stabæk Fotball er en viktig og riktig partner for Color Line. Bærum er et viktig nedslagsfelt for oss, og da er det naturlig å ha et samarbeid med kommunens største klubb. Vi liker også veldig godt at Stabæk tar sitt samfunnsansvar på alvor, sier salgssjef Jan Tore Meinstad-Moen.

Color Line har vært Stabæk-partner siden 2016, og Meinstad-Moen forteller om et prima samarbeid mellom fergeselskapet og fotballklubben.

- Vi har bare møtt lyttende og positive mennesker gjennom våre år med Stabæk, og for oss er kontakten vi får med Stabæks andre partnere meget verdifull. Det er viktig for oss å være synlige i lokalmiljøet, og slik fungerer samarbeidet også godt.

Meinstad-Moen er heldigvis blant dem som har stor glede av hjemmekampene på Nadderud stadion.

- Klart det er gøy å ha et engasjement i en klubb som Stabæk - ikke bare har de Eliteseriens fineste drakter, men om ikke altfor lenge står også en ny stadion klar. Det blir spennende!

- Vi er veldig glade for at Color Line ser verdien av å bli med oss videre. Color Line er en viktig støttespiller for oss og vi gleder oss til videre samarbeid, sier Veronika Paulmann i Stabæk Fotball. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: