Deilig overtidsseier i Molde: Se høydepunktene her

Stabæk snudde Moldes ledelse i førsteomgangen, og til tross for utligning fra vertene avgjorde vi kampen i siste minutt av overtiden!

Se høydepunktene fra kampen her:

Hør fra Fredrik Krogstad her:

Det ble ingen drømmestart for oss borte mot Molde. Tidligere Stabæk-spiller Brynhildsen utfordret Pettersson som sistnevnte klarerte med en strålende benparade. Dessverre ble returen fanget opp av Molde-spiller Magnus Grødem som satte inn ballen høyt i nettaket fra spiss vinkel knappe to minutter ut i kampen.

Molde fulgte opp med to store sjanser mot Stabæks mål etter 14 minutter, men en heroisk innsats av våre bakre rekker hindret vertene fra å få uttelling.

Høgh kvalitet

Og da Molde malte på leverte Stabæks Krogstad en kanonball opp til vår danske dynamitt Høgh i bakrom. Sistnevnte utnyttet at Molde-keeper stod på halvdistanse og leverte "Høgh" kvalitet da han slo perfekt lobb over Jacob Karlstrøm og i mål – til stor jubel fra våre tilreisende supportere! For en prestasjon!

Selvmål

Scoringen tvang Molde til å stå lavere og vi tok over banespillet. Og etter 22 minutter skulle våre helter snu ledelsen i kampen. Et innlegg fra Ottesen hadde retning mot Bakenga foran mål, men våre nye superspiss nådde akkurat ikke fram. Derimot var det Molde-spiller Benjamin Hansen som traff på innlegget slik at ballen gikk i eget mål. Nydelig innlegg fra Ottesen, og for en snuoperasjon av Stabæk!

Molde svarte raskt med en heading på corner som Pettersson med en imponerende refleks fikk slått vekk. Returen var det Molde som vant og de avfyrte nok et skudd fra venstre hjørne av 16-meteren, men Pettersson viste igjen klasse da han slang seg og fikk fingertuppene på ballen. Og knapt to minutter senere fikk Brynhildsen igjen testet refleksene til vår svenske målvakt, og Pettersson skuffet ikke da han fikk blokkert skuddet med foten. For en keeper Stabæk har i mål!

Isak Pettersson fortsatte å levere klassespill for oss: på Moldes frispark fra 25 meter fanget han i klypene til tross for retningsforandring via Pedersens fot, og like etter var han tidlig ute og avverget bakromspasning som hadde retning mot Brynhildsen.

Stabæk viste enorm laginnsats mot Molde i første omgang, og klarte å stå i mot det meste av presset, med unntak av det tidlige målet. Og der forsvarsspillet ikke fikk stoppet ballen så var Pettersson alltid på rett sted til rett tid. Laginnsatsen resulterte i en fantastisk snuoperasjon, som ga oss en viktig ledelse inn mot pause.

Molde-utligning

Andreomgangen begynte med snøfall og til tider sterk motvind for Stabæk, bokstavelig talt. Og med vinden i ryggen for vertene satte Emil Breivik inn 2-2-målet etter skudd fra like innenfor 16-meteren til Stabæk.

Bakenga måtte gi seg 15 minutter inn i andreomgangen etter en vending som hindret spissen fra å kunne fullføre. Inn kom Edwards, og på hans første touch på ballen fyrte han av et volleyskudd rett i klypene til Moldes keeper. Molde svarte med kontring, og fra 13 meter fyrte vertene av et skudd som Pettersson fikk fingertuppen på, nok til at skuddet gikk i tverrliggeren og ut, enn i mål.

Molde rullet opp angrep etter angrep, men Stabæk var gode til å stenge av i avgjørende øyeblikk.

Stabæk fikk likevel en ny mulighet etter 72 minutter da Krogstad la til rette og forsøkte med et plassert skudd fra 20 meter, men dessverre ble det ikke nok skru på ballen, og skuddet gikk til side for Molde-målet.

Etter 82 minutter slapp Molde jubelen løs da Brynhildsen satte ballen i mål, men målet ble annulert for soleklar offside. Stabæk skulle svare raskt på "forsøket" fra Molde. Ottesen fyrte av fra høyre side mot Moldes mål etter innlegg fra Kabran, men ballen gikk akkurat utenfor lengste stolpe.

Overtidsmål og Stabæk-seier!

På siste minutt av overtiden fant Ottesen Kabran like utenfor 16-meteren, og på en fantastisk avslutning av superinnbytteren Kabran ordnet han seiersmålet 3-2! For en prestasjon!

– Vi gir ikke opp og trøkker på i hele kampen, sa Lars Bohinen til TV2 like etter kampslutt.