Deilige måltider fra Høvikveien til begge våre A-lag

Nå skal også Stabæks A-lag kvinner få nyte gode måltider fra Kirsti Teige Nilsen og hennes familie i Høvikveien Kjøtt&Kolonial.

Annonse:

- Vi er veldig glade for å kunne inkludere Stabæks kvinnelag   i samarbeidsavtalen vi har med klubben, sier Kirsti, som sammen med ektemann Christian Nilsen driver den velkjente familiebedriften i Høvikveien 34.

- Nå gleder vi oss til å servere jentene skikkelig gode lunsjer, det fortjener de virkelig! Og det er jo ekstra hyggelig å bidra når det blir satt så stor pris på. De er ikke bortskjemte, og det er faktisk rørende så takknemlige de er for måltidene vi serverer dem. 

- Still opp for kvinnelaget

Allerede før Høvikveien Kjøtt&Kolonial utvidet partnerskapet til også å omfatte Stabæk Fotball Kvinner, hadde Kirsti Teige Nilsen kjøpt to sesongkort til SFK 2021.

- Jeg anbefaler på det varmeste andre partnere i nettverket vårt å også stille opp for Stabæks flotte, dyktige kvinnelag hvis de har mulighet til det. Og ikke minst å se hjemmekampene deres. Vi skal bidra alt det vi kan både fra kjøkkenet i Høvikveien og fra tribunen på Nadderud stadion til at begge Stabæk-lagene får en god sesong. 

Smak fiskekakene!

Høvikveien Kjøtt&Kolonial har vært i familien Nilsens eie siden tidlig på 1970-tallet, og like lenge har de levert delikatesser til Bærums-folk. Her kan man blant annet handle  flott kjøtt og og mye hjemmelaget varmmat, både til hverdags og fest. Catering med koldtbord eller varmmat står også på menyen. Og så må de legendarisk gode fiskekakene trekkes frem, blant mye annet godt. Prøv dem! To generasjoner er engasjert i driften på ulike nivåer, fra butikkslakter til ekstrahjelpere når det virkelig står på. Dette er en virkelig en lokal  familiebedrift.

Stabæk-familie

Kirsti Teige Nilsen er selv fra Hosle, og de to sønnene spilte fotball i Stabæk da de var yngre.

- Jeg var nok en skikkelig fotballmamma. Tok vakter i kiosken og hadde nok litt større ambisjoner for karrierene deres enn de hadde selv, sier Kirsti og ler.

Samarbeidet mellom Høvikveien Kjøtt&Kolonial startet med levering av pølser til kioskene på kampdag.

- Jeg mener vi begynte matservering til A-lagsgutta i 2016. 

Kirsti smiler i sola på Nadderud. Samarbeidet med klubben har vært i stadig utvikling, til felles glede og nytte.

- Nå leverer vi mat til gutta etter hver trening og etter kamp, og kampdag lager vi også mat til dommere og presse. Og endelig skal vi lage gode lunsjer til jentene også. I tillegg lager og leverer vi lunsj til Gatelagets treninger to ganger i uka - med stor glede. I våre øyne er nettopp Gatelaget noe av det aller viktigste Stabæk Fotball driver med.

Ønsker vs. ernæring 

Det følger et visst ansvar med å besørge måltider for profesjonelle idrettsutøvere. Mat er enormt viktig for prestasjon, og det er ikke alltid samsvar mellom det kroppen trenger og det slitne og sultne fotballspillere ønsker seg.

- Det er ingen hemmelighet at burger'n, som er fast meny etter kamp, er guttas favoritt. De kunne nok levd lenge på burger og taco.

Kirsti ler. Hun har blitt en kløpper til å balansere måltidene og gjør sitt aller beste for at de både skal falle i smak og gi toppidrettskropper det de trenger for å prestere.

- Burger og Taco er populært i herregarderoben, ja, men vi gjør vårt beste for at maten er variert og sunn. Må jo si at det kan virke som at damene har noe mer avanserte ganer, sier Kirsti med et bredt smil.

- Ypperste kvalitet

Markedskonsulent i Stabæk, Veronica Paulmann, er veldig fornøyd med utvidelsen av samarbeidet med Høvikveien Kjøtt&Kolonial.

- Jeg blir skikkelig glad i det blaa Stabæk-hjertet mitt når våre samarbeidspartnere ønsker å bidra til begge våre A-lag. Det er ikke overraskende at Kirsti og Christian er blant våre samarbeidspartnere med ekstra fokus på dette. Dette er flotte folk med fokus på likestilling og rettferdighet. Maten de tilbyr fra diskene i Høvikveien Kjøtt & Kolonial kan ikke beskrives – den må oppleves. Ypperste kvalitet! Alltid. Uansett.

 

Annonse fra Eliteserien: