-Det skal bli morsommere å leke ute

Stabæk samarbeider med Playfinity for å gjøre det gøy med utelek.

Annonse:

Om du er interessert i å kjøpe produktet får du 100,- avslag med denne rabattlinken! Eller så kan du taste inn rabattkoden Stabak2018.

Er det noe vi i Stabæk er opptatt av så er det at barn er aktive og har det gøy. Derfor er det utrolig morsomt at vi kan ha et samarbeid i Fanzone med Playfinity, som ønsker å gjøre 2018 til utelekens comeback-år.

Hvordan konkurrere med skjermene?

-Det startet med at Eivind (en av de fem fedrene som driver selskapet, red. anm.) lurte på hvordan han kunne få nevøen sin bort fra dataskjermen, forteller daglig leder i Playfinity, Henrik Stub Aune.

Da vi var små og kjedet oss, gikk vi ut. Nå drar barna frem mobiltelefonen eller setter seg foran dataen, fortsetter han. 

Hva om man kan game ute? 

En spillkonsoll for utelek, i form av en ball var løsningen. Fylt med sensorer og en datamaskin. Så nå kan du faktisk kaste datamaskinen. Ballen kobles opp til telefonen så man kan lage sine egne spilleregler og se resultatene når man er ferdig.

-Barna velger hva som gir poeng og hva som avslutter spillet. Kanskje man må kaste over en viss høyde eller med en viss styrke, forklarer Henrik. Det var viktig for Playfinity at barna kunne designe spillet selv, for å utvikle kreativiteten sin og få en utfordring. 

Bidrar med lek i Fanzone

-Det er veldig gøy å være med og gjøre morsomme ting i Fanzone. I Fanzone må det skje morsomme ting, understreker Henrik. Om man har lyst til å prøve Playfinity, kan man gjøre det i Fanzone i sommer og utover høsten. 

Nedenfor får du sett leken live i Fanzone!


Annonse fra Eliteserien: