Digital åpenbaring på Nadderud

Da pressen og gjestene ikke kunne være fysisk tilstede, ante Telia og No Isolation råd.

Annonse:

Stabæk Fotball har hatt stor glede av å prøve ut AV1-robotene til No Isolation etter at coronakrisen inntraff. Både da Torgeir Bjarmann ble ansatt som sportssjef, og da Stabæk hadde direktesending fra Onkel Blaa, var robotene en sentral del av produksjonen. Og erfaringene har vært svært gode. 

- Vi er veldig heldige som har fått lov til å benytte oss av AV1, eller robotene som vi kaller dem, til No Isolation, for å gjennomføre pressekonferanse og ikke minst StabækLive. Robotene har erstattet den fysiske tilstedeværelsen til både journalistene og gjestene våre, og gjort det mulig for oss å følge og sikre smittevernstiltakene som gjelder p.t. No Isolation utvikler digitale verktøy for å inkludere sårbare grupper i fellesskapet og det har vi virkelig fått testet ut og det fungerte veldig enkelt og smidig, avslutter Anne-Birgitte Svae-Kvifte. 

Karen Dolva, medgründer og CEO i No Isolation, tror robotene vil ha stor verdi i forbindelse med gjenåpningen av Norge og overgangen til en mer normal hverdag. 

- Nå åpner skoler igjen snart, og vi vet at mange familier og elever er engstelige. Skoler er nødt til å ha gode løsninger på plass for de som ikke kan komme tilbake, enten på grunn av underliggende diagnoser eller sykdom. Her må man være føre var, for det er vondt med nedetid fra problem til løsning for disse utsatte elevene. Vi har en del AV1 tilgjengelige og er opptatt av å gjøre det så enkelt som mulig for skolene, så vi oppfordrer til å ta kontakt med oss. 

AV1 og korona - reintegrasjon
Det er viktig at vi tar spesielt hensyn til elever som befinner seg i risikogruppen, det kan være kreftpasienter med nedsatt immunforsvar eller lungesyke barn som er spesielt utsatt for viruset. De vil måtte holde seg hjemme til smittefaren har lagt seg helt. AV1 lar barn og unge med langtidssykdom delta i undervisningen og det sosiale i skolen digitalt. Det minsker risikoen for barna, og gjør tilbakekomsten til skolen enklere når den tiden kommer.

Fakta om No Isolation og AV1: 

No Isolation 

Stiftet i Oslo i 2015

Utvikler digitale verktøy for å inkludere sårbare grupper i fellesskapet 

(AV1 for barn og unge, KOMP for analoge seniorer)

AV1 er i bruk i 1200 klasserom i 13 land 

Primært for skoleelever som ikke kan gå på skolen over lenger tid.

 

 

Annonse fra Eliteserien: