Direkte fra Nadderud dagen før dagen

Fotballens nasjonaldag utgår i sin opprinnelige form, men i studio på Nadderud blir det likevel ordentlig 16.mai-stemning. Vi tar temperaturen på Stabæk og norsk fotball nå som vi endelig kan se frem mot seriestart. Vi selger virtuelle billetter til sendingen . Og har du kjøpt billett, er du automatisk med i trekningen av flotte premier. Se vår sending fra Nadderud lørdag kl. 19.30.

Annonse:

StabækLive fra Nadderud på selveste 16. mai blir en herlig oppladning til nasjonaldagen. Like før vi går på lufta, har Eurosport presentert oppsettet for Eliteserie-starten. Vi får de umiddelbare reaksjonene fra Stabæk-trener Jan Jönsson, som sammen med sin datter Zara, blir med oss gjennom hele sendingen. 

Fotballens nasjonaldag

16. mai er fotballens nasjonaldag i Norge, og Stabæk har levert flere festforestillinger på den store dagen. Vi skal se tilbake på noen av øyeblikkene sammen med Janne og Zara. 

Sistnevnte gleder seg også til å komme i gang med sesongen for Stabæks kvinnelag i 1. divisjon. Vi får en fersk rapport om situasjonen rundt våre fremadstormende kvinner i løpet av sendingen. 

Vi selger virtuelle billetter, som vi gjorde til StabækLive fra Onkel Blaa. Da solgte vi nærmere 600 billletter før, under og etter sendingen. Vi setter pris på rausheten dere viser oss i en utfordrende tid. 

Kjøp virtuell billett - vinn premier

Det er Vipps og nr. 191212 som gjelder også for lørdagens sending. Har du kjøpt billett, er du automatisk med i trekningen av flotte premier. Vi skal blant annet dele ut et 17.mai-kit. 

Det består av pølser, brus, is, Stabæk-skjerf, Stabæk-caps, Stabæk-drikkeflaske, Stabæk-kortholder og Stabæk-krus. Sånn at du skal være godt rustet for nasjonaldagen. Det blir levert hjem til en heldig vinner på kvelden. 

Og det stopper ikke der. En signert Stabæk-drakt, sesongkort, digitalt abonnement hos Budstikka og gavekort fra Color Line og Dinnergruppen er også premier du kan vinne. 

Følg med på Stabæks Facebook-side fra kl. 19.30 førstkommende lørdag. 

 

Annonse fra Eliteserien: