Drømmen om Ullevaal endte i Mjøndalen

Mjøndalen-Stabæk 2-0.

Ola Brynhildsen startet på topp for Stabæk i Ohis skadefravær og fikk med seg Agouda og Brochmann i angrepsrekken. Det skulle vise seg å bli tøffe arbeidskår for trioen.

Rolig første 45

De første 20 minuttene av kampen var jevnspilt, men Stabæk fikk etter hvert et overtak på Mjøndalen og de blaa hadde to gode muligheter ved Agouda og Vetlesen mot slutten av omgangen. Stabæk hadde nok fortjent en scoring før pause, sett med blaa øyne.

Mjøndalens omgang

To minutter av andre omgang var det som skulle til for å avgjøre kampen. Mjøndalen spilte en ball ut til høyrekanten og et litt svakt innlegg endte hos Andreas Hellum som satt den i nettet. Stabæk hadde så vidt fått tatt avspark før Mjøndalen kom fremover igjen. Spissen Jibril Bojang i en Mjøndalsk Maradona-stil trøklet seg gjennom forsvaret og satte 2-0 til de brune.

Ingen sluttspurt

Det virker som de siste ukenes kampprogram har satt sine spor i Stabæk-troppen. Det var mange slitne ben mot slutten av andre omgang og bortsett fra et halvfarlig frispark i det 84. minutt, signert Jeppe Moe, var det få sjanser til hverken av lagene.