Drømmer du om ditt eget fjellparadis?

Etter et svært vellykket samarbeid med Skagahøgdi i 2018, skal Stabæk Fotball igjen være salgskanal for nye leiligheter og hyttetomter på det vakre høyfjellsplatået mellom Gol og Hemsedal.

Annonse:

Kanskje er det nettopp nå denne drømmen skal gå i oppfyllelse? Helårsdestinasjonen Skagahøgdi ligger flott til på 900 m.o.h., i sentrum av fjell-Norge og med en spektakulær utsikt. Hit kommer du etter en kjøretur på drøyt to timer fra Nadderud stadion.

Nå starter salget av neste byggetrinn og leilighetene blir nå større, med nettoareal på 75 kvadratmeter. Disse planlegges ferdigstilt i 2022. I tillegg er det for salg noen ferdigstilte leiligheter på netto 43 kvadratmeter, samt flotte, byggeklare hyttetomter, som nå bare venter på nye eiere. Ta kontakt med Kjetil Ekeli her.

Last ned prospektet for de nye leilighetene på Skikollen her.

Flyer Skagahøgdi

Saken fortsetter under bildeserien. 

Leilighetskupp

Fjell-destinasjonen Skagahøgdi har altså vokst frem på høyfjellsplatået mellom Gol og Hemsedal i løpet av de siste årene. Nå får alle med Blaa hjerter på ny en eksklusiv mulighet til å gjøre et leilighetskupp av de sjeldne. Prosjektansvarlig for Skagahøgdi i Stabæk Fotball, Kjetil Ekeli, gleder seg over at samarbeidet fortsetter også i neste byggetrinn.

- Vi hadde stor suksess med salget av forrige byggetrinn på Skagahøgdi,  Når de nå skal i gang med å utvide området synes vi dette prosjektet er spennende på flere måter. Først og fremst får vi muligheten til å ta del i utviklingen av et svært sentralt fjellområde med en fantastisk natur. Som i tillegg ligger kun et par kjøretimer unna. Det siste året med covid-19 har virkelig skutt fart i markedet for fritidsboliger, kjøpelysten er stor og budrundene tøffe. Derfor synes vi det er ekstra hyggelig å kunne tilby våre supportere en spennende fjelldestinasjon til en fast og riktig pris, sier Ekeli. 

Verdifullt samarbeid

Salgs- og markedssjef i Skagahøgdi, Anniken Skagefoss, setter stor pris på at samarbeidet med Stabæk fortsetter.

- Skagahøgdi og Stabæk fotball samarbeidet jo også i 2018/19 og har siden egentlig bare ventet på å komme i gang med neste byggetrinn sammen. 

Nå gleder hun seg over å igjen kunne tilby Stabæk-folket tomter og leiligheter på det vakre høyfjellsplatået.

- Gjennom dette samarbeidet vil folk få en eksklusiv mulighet til å skaffe seg sitt eget sted midt i fjell-Norge. Du finner noen av de beste alpin- og langrennsløypene på Østlandet nettopp her på Skagahøgdi, samt et allsidig turterreng hele året, sier Anniken Skagefoss.

Samarbeid med lokale storklubber

Daglig leder i Skagahøgdi, Tarald Skagefoss, er veldig godt fornøyd med å bruke idrettsklubber som salgskanal.

- Vi synes det er svært hyggelig å samarbeide med idrettsklubber, og vi mener det er like riktig å gå gjennom disse kanalene som gjennom megler.  

Skagefoss legger til at det ikke er tilfeldig at Skagahøgdi velger å samarbeide med de lokale storklubbene i Asker og Bærum, Asker og Stabæk Fotball.

- Både Anniken og jeg har bakgrunn som alpintrenere i Asker Skiklubb, og Anniken var aktiv alpinist og spilte fotball for Asker i mange år. Vi setter stor pris på idrettsmiljøet, og hvis dette kan hjelpe klubbene, er det veldig hyggelig for oss, avslutter Skagefoss.

Gjennom vår partner Skagahøgdi er mulighetene mange for alle med et hjerte som banker både for Stabæk Fotball og for den fantastiske naturen Skagahøgdi kan by på. Under finner du mer informasjon om leiligheter og hyttetomter.

Kontaktinformasjon

Annonse fra Obos-ligaen: