Drømmescenario: - Botheim scorer, jeg gir han ballen

Kombinasjonspillet og relasjonene sitter bedre og bedre. Stabæk-spillerne gleder seg til å vise hva de har jobbet med på feltet i kamp.

Annonse:


Hugo Vetlesen stråler om dagen og det er det flere grunner til. I siste hjemmekamp mot Sarpsborg 08 satt han sin tredje scoring for sesongen. Siden den kampen har barndomskompisen Erik Botheim kommet inn på laget, som han har en spesiell relasjon med på banen. Sammen drømmer de om å score mål og vinne kamper for Stabæk.

- Ideelt sett er at han (Botheim) scorer og jeg gir han ballen. Det er det vi satser på. Noen ganger får han gi meg ballen også får vi spille de andre gode.

- Han er en god kompis av meg som jeg har kjent veldig lenge. Vi har en spesiell relasjon mellom oss. Vi håper å bygge videre på den og sørge for at vi vinner kamper.

Og det lover godt inn mot søndagens bortekamp. Men 20-åringen forventer en tøff kamp om poengene fra et Start-lag som ikke har fått full utteling enda. 

- De er veldig sultne på å få sin første trepoenger og vi er også sultene på tre poeng.

Hva kan vi forvente av Stabæk på søndag?

- Forvente et lag med masse energi, solide bakover som på treningen i dag. Det offensive blir enda bedre og vi har enda bedre relasjoner. Nå har Erik (Botheim) kommet inn med mye godt kombinasjonsspill, Kornelius (Normann Hansen) og Oliver (Edvardsen) er gjennombruddstruende så det ser bra ut, sier Vetlesen til Stabæk Media.

Annonse fra Eliteserien: