Drømmescoring i seriepremieren

Strafferedning, skader, sultne unggutter og spektakulær Boli-scoring. Stabæks sesongpremiere var et sammensatt show.

Hva skal man si? Man sitter igjen ganske delt i oppfatningen av det hele etter Stabæks serieåpning.

En ekkel start bidro godt til dette. Stabæk-debutant Matthew Rusike ble skadet og måtte av på båre etter kun en halvtime spilt. I tillegg var ikke resten av omgangen særlig mye å rope hurra for heller.

Likevel var 45 sjansefattige minutter glemt da begge lag scoret et praktfullt på tampen av omgangen.

Lillestrøm skapte løkkefotball-assosiasjoner da de skrudde et hjørnespark rett i mål. Stabæk svarte med å skape Zlatan-assosiasjoner minuttet etter da fjorårets toppscorer i Eliteserien stod i enden av en fantastisk ball fra Emil Bohinen.

Boli tok pusten fra Nadderud-publikummet da han av rent spissinstinkt brassesparket ballen i mål. Det hadde vært interessant i å vite hvor mange av Nadderud-tilskuerne som så scoringen i reprise til pause.

Like etter pause fikk Lillestrøm straffespark. Mens det ble bannet fra tribunesidene, holdt vår fantastiske målvakt seg iskald i hodet. Marcus Sandberg reddet straffesparket til enorm jubel fra de samme tribuneseksjonene.

Selvom det beskrives store enmannsprestasjoner i de to ovenstående avsnittene, skal ikke ungguttenes innsats forbigås i stillhet.

Lokale, unge spillere som Andreas Hanche-Olsen, Ola Brynhildsen, Tobias Børkeeiet og Hugo Vetlesen kriget kampen i gjennom, og det samme gjorde Emil Bohinen da han entret gressmatten.

En jevnspilt kamp endte 1-1. Det nøyer vi oss med, vel vitende om at dette bare er starten.

De sultne er fortsatt sultne. Boli er fortsatt i form. Stabæks eliteseriesesong er i gang.

56326464_412477189580687_7803416408112496640_n (2)
TRE SULTNE UNGUTTER OG EN TOPPSPISS: Børkeeiet, Brynhildsen, Vetlesen og Boli