Edvardsen sikret poeng i avskjedskampen, men vinnermålet uteble

Vi kom tilbake fra underlege to ganger, og presset KFUM hardt mot slutten av oppgjøret, men det endte 2-2 i toppkampen på Nadderud. Dermed har vi fortsatt andreplassen i våre hender.

Annonse:

Etter vi hadde to i stolpen i første omgang var det KFUM som tok ledelsen. Gift utlignet for oss like etter pause, før KFUM tok tilbake ledelsen på et straffespark.

Så kom Oliver Edvardsen inn og sørget for balanse i regnskapet, og derfra og inn var det de blaa som styrte showet. Men til tross for mange sjanser endte det 2-2.

– Det blir for åpent begge veier. Vi skal ikke slippe til så mange muligheter, men i dag er vi ikke gode nok defensivt. Vi scorer to mål og burde scoret mange fler, så da er det ergerlig at vi ikke vinner. Vi er skuffet, men vi får ta med oss det poenget i dag og så må vi ta tre neste kamp, sier Eirik Kjønø etter kampen.

Hør intervjuet med Kjønø her:

– Det var godt å få et mål, men jeg skulle hatt flere, det hadde gjort dagen bedre for meg og alle andre. Det blir trist å forlate Nadderud, men jeg vil takke for denne gang, sa Oliver Edvardsen etter sin siste Stabæk-kamp for denne gang.

Hør hva Edvardsen hadde å si før han setter kursen mot Nederland:

Slik startet vi mot KFUM: 

LAGET_KÅFFA_HJEMME.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: