Endelig led-skilt på Nadderud!

Det er en del tekniske fremmedord som svever i luften når Erik Westlie hos vår nye partner Prodok entusiastisk forteller om effekten av en perimeter-installasjon på 160 meter.

Annonse:

Resultatet, derimot, av vårt nye samarbeid er enkelt å forstå; vi får endelig led-skjermer i stedet for tunge og uhåndterlige reklameskilt rundt stadion.

- Den visuelle opplevelsen blir en helt annen, sier Westlie. - I tillegg til at partnere får en større eksponeringsflate, vil også kampopplevelsen bli vesentlig bedre ved bruk av effekter som forsterker det som skjer på banen.

Litt teknisk info; installasjonen består av 100 kabinetter/digitale reklameboards. 

- Nå er det vår tur

- Vi gleder oss veldig til å kunne tilby næringslivet og våre eksisterende samarbeidspartnere en ny og moderne synlighetsflate som gir nasjonal eksponering, sier markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

- Digitale skilt gir så mye mer spillerom og også langt bedre synlighet i tv ruten enn dagens faste skilt. Dette blir det veldig gøy å presentere for bedriftene rundt oss. Med både storskjerm og digitale skilt på plass vil vi bli enda bedre på å tilby god synlighet til næringslive, både nasjonalt og lokalt. Dette blir gøy!  Vi er veldig fornøyde med at Prodok blir samarbeidspartner i nettverket vårt, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med Prodok-gjengen.

Hever kampopplevelsen

Westlie regner med å ha installasjonen på plass i månedsskiftet oktober/november.
- Det skal vi få til. Og fra 2022-sesongen vil det virkelig skinne på Nadderud. Med storskjerm og boards - eller perimetre som det egentlig heter - som spiller sammen, blir opplevelsen for publikum en helt annen. Vi kan både forhånds-produsere innhold og bryte inn direkte, så dette vil heve kampopplevelsen betraktelig. 

Annonse fra Obos-ligaen: