Endringer på Stabak.no

For å gjøre det enklere for alle blaa å følge våre lag og navigere seg rundt på nettsiden vår har vi gjort noen små justeringer i oppsettet på Stabak.no.

Annonse:

Under «LAG» på menylinjen, hvor man tidligere kun fant A-lag herrer, ligger nå damelaget representert med spillere og støtteapparat.

For å gjøre det enklere å følge våre lovende rekrutter har vi også lagt til reservelagene under både «TERMINLISTE» og «RESULTATER».

Se bilder under:

Lag.png
Terminliste.png

På sikt vil vi også prøve å samle flere lag nedover i systemet på denne oversikten.

Nyhetsfeed:

For å gjøre det enklere å holde seg oppdatert på ting som skjer i klubben har vi også opprettet en nyhetsfeed, som kommer til å ligge festet blant de øverste nyhetene på vår nettside. Målet på sikt er å få inn stort og smått fra ulike deler av klubben der.

Også treningstidene for A-lag herrer vil fremover ligge festet her.

Videoinnhold:

For å få frem mer av videoinnholdet vårt til flere har vi under «VIDEO» på menylinjen lenket til vår Youtube-kanal. Der finner man blant annet kamprelatert stoff, høydepunkter fra kampene og annet videoinnhold.

Abonner gjerne på kanalen så vi når ut til flere blaa.

Podcast:

For å kunne skape mer innhold til dere følgere har vi også rigget opp et podcast-studio på Nadderud hvor vi fremover vil lage både videoinnhold og podcast. I første omgang har vi lagt til rette for en supporterdrevet podcast, hvor Mehran Marandi har med seg blaa gjester i studio.

Allerede er det mange gode episoder porteføljen! Hør alle her, og følg podcasten for å støtte gutta:

Sandvika VGS:

I tillegg er vi i startfasen av et samarbeid med Sandvika VGS, hvor vi skal ha medieelever innom hos oss én gang i uken.

Disse har blant annet fått i oppgave å lage innhold til vår TikTok-konto, for å nå en yngre målgruppe.

Innspill? Fyr løs

Om noen har innspill eller ønsker når det gjelder Stabæk Fotballs aktivitet på nettside og sosiale medier, send gjerne en melding til undertegnede på mail, telefon, brev, flaskepost eller sosiale medier.

[email protected]

Annonse fra Eliteserien: