Enga fikk det tøft på Tobbebanen

Stabæk-gutta er vonde å møte om dagen. Det til tross for at vårt Gatelag stadig mister spillere. Ikke til konkurrerende klubber, men til yrkeslivet.

Annonse:

Snøhaugene rundt Tobbebanen vitnet om at "den kalde fine tida" er nær, noe som fullstendig prellet av på Stabæk-gutta da de møtte Enga til kamp onsdag denne uken.

Hat-trick på 10 minutter 

- Det er viktig å være påskrudd fra første spark, var beskjeden fra trener Johannes. Det tok gutta på alvor, kanskje spesielt Aleksander, som gjorde hat trick i løpet av de første 10 minuttene. Bravo!
Men så gikk det som det pleier, da - roen senket seg over fornøyde gutter, spillet ble tamt og ruskete og plutselig var stillingen 3 - 2.  Heldigvis ble det en vekker for laget, til pause var alt på stell igjen og stillingen var 8-2 til Stabæk.

God stemning

Annen omgang bød på tidvis suverent klikk klakk-spill som hadde fortjent flere tilskuere en de 4 som hadde møtt opp...

Målene kom også. Fra begge lag, faktisk, og morsomt var det både på banen og langs sidelinja. Stabæk vant til slutt 12-5.

Med kun en kamp igjen skal det skje utrolig mye rart for at ikke Stabæks gatelag blir puljevinnere i Østlandsligaen. Etter oppmann Stein Johansens utregninger må faktisk Stabæk tape med 18 mål i siste runde, mens Fredrikstad må vinne med 17 mål. Særlig.

Med andre ord; gutta ligger rimelig godt an til å skulle møte Odds Ballklubb fra gruppe B i serefinalen. 

Dobbel LSK-Stabæk onsdag 27. oktober

Og vi sier allerede et stort og rungende GRATTIS!! til våre blaa helter på Stabæks gatelag. Siste kamp spilles onsdag 27. oktober borte mot LSK. Da regner vi med at Stabæks gatelag setter standarden for Stabæks A-lag herrer, som skal i aksjon samme sted samme kveld.

Fast jobb i hotellbransjen

Dagens hyggeligste melding var allikevel at en av gutta som har vært med oss de siste tre årene har fått seg fast jobb. Da blir faktisk fotballen litt mindre viktig. Et rungende GRATTIS! er virkelig på sin plass her også.

Annonse fra Obos-ligaen: