Espen Sannes (33) ny kommersiell leder i Stabæk Fotball

Det er med stor glede vi kan presentere Espen Sannes som klubbens nye kommersielle leder.

Annonse:

Sannes er tvers gjennom blaa, og har sine ord i behold når han omtaler dette som "drømmejobben".

– Klubben i mitt hjerte

33-åringen er født og oppvokst i Lommedalen og er bosatt på Haslum. Han har gått på Stabæk-kamper siden han var fem år gammel. 

– Stabæk er klubben i mitt hjerte og jeg er stolt over å få muligheten til å lede det kommersielle i klubben inn i en ekstremt spennende tid med bygging av ny stadion, sier Sannes.

Ledererfaring

33-åringen kommer fra Storebrand, der han har ledet et team som driver med formuesrådgivning i avdelingen Wealth Managment.

Han tar med seg mange års ledererfaring inn i rollen som vår nye kommersielle leder.

– Jeg har allerede rukket å snakke med flere av mine nye kollegaer og har et veldig godt inntrykk. Jeg vet at det har blitt jobbet godt i kommersiell avdeling det siste året og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med partnere og andre i og rundt klubben.

– Sammen skal vi sørge for at barn i Bærum begynner å gå med Stabækdrakt på skolen igjen, mens de synger på sangene til Stabæk Support.

Sannes vil være på plass på Nadderud for fullt etter nyttår.

Mange gode søkere

Daglig leder Jon Tunold er storfornøyd med å få Sannes med på laget.

– Vi fikk veldig mange gode søkere til stillingen som kommersiell leder. Det viser at dette er en attraktiv rolle i en attraktiv klubb. Etter en grundig rekrutteringsprosess er vi veldig takknemlig for at Espen har takket ja til å være med å løfte det kommersielle arbeidet i klubben videre, sier Tunold.

– Om kort tid skal vi etter alle solemerker flytte inn i en ny arena som gir oss nye kommersielle muligheter. Derfor blir dette en nøkkelrolle i tiden fremover. Espen har en god miks av ledererfaring og ungt pågangsmot, samtidig som han er Blaa tvers igjennom. Erfaringen vår tilsier at det å ha en ekstra lidenskap for fotball generelt og Stabæk spesielt, er viktig for å lykkes i rollen. Vi gleder oss til å få Espen med på laget, fortsetter daglig leder.

Velkommen til oss!

Annonse fra Obos-ligaen: