Et nummer for små

Ohi trengte kun to minutter i Vallhall for å sette Stabæks første, men tre kjappe scoringer av Oslo-klubben sendte VIF i ledelsen før pausen. Engas fjerde for dagen satte punktumet for kampen (slutt 4-2).

Toni Ordinas så noen lysglimt i en ellers utfordrende treningskamp. Han velger å ta med seg forbedringspotensialet som videre arbeidet.

- De tre første sjansen vi skaper lager trøbbel for Vålerenga, men i likhet med treningskampen mot Gøteborg skaper vi flere sjanser som kan punktere kampen. Vi må være ærlige på at vi total kollapser defensivt etter 20 minutter, og har store problemer med å stoppe de, sier Stabæks hovedtrener.

Syv dager telles ned til ny treningskamp. Da er det Odd som står på motsatt banehalvdel på Skagerak Arena. Ordinas er rimelig sikker på at Telemarkingene ønsker revansj etter 5-0-tapet sist, og blir en utfordrende motstander.

- Vi trenger å spille mot eliteserielag i oppkjøringen for å teste ut våre ideer. Det blir en spennende kamp og vi kan forvente oss tøff motstand.