Et slags «årsbrev» eller hva nå det heter fra Gatelaget

Et nytt år er snart over og Gatelaget legger det bak seg med mye opplevd hygge og glede. Det travleste året i vår historie, har det nok vært.

Annonse:

Ukentlige treninger, miniturneringer, kamper fra april til november og ikke minst nasjonal turnering her på Nadderud i august. Tidenes største og kanskje beste, 29 lag og over 400 spillere og ledere deltok. Scandic huset gjengen og levert tidenes største bankett med stil. Høvikveien Kjøtt og Kolonial leverer mat til sultne spillere etter hver økt. Steinbuss (Myrvang) som han etter hvert kalles leverte transporttjenester på øverste hylle. Og de etter hvert mangeårige frivillige i Stein, Didrik og Morten likeså. Johannes holder en stram regi på feltet og det har gitt bra resultater nok en gang.

Nr. 1 av i vår avdeling i Østlandsligaen, ubeseiret. Tapte i år finalen mot Odds BK som vant den andre avdelingen, det var deres tur i år. Nr. 4 i nasjonal turnering, 1 scoring fra finaleplass. Men, som vi sier i Gatelaget vårt; av de viktigste uviktige i tingene er det å vinne kamper det viktigste.  «Fotballen er midlet og ikke målet» - som en klok tidligere spiller, nå trener i klubben har sagt. 5-6 i jobb eller skole ila året er jo bare nydelig. Noen lykkes vi ikke med, men vi gir aldri opp. Vi har fortsatt et meget godt samarbeid med Bærum Kommune, dette er viktig for den aktiviteten vi driver. Fast person som kommer hver onsdag.

Vi har også hatt andre aktiviteter; skidag i Wyller, Fotballgolf i Lier. Fantastiske dager i Fevik bl.a. Spillerne har hatt to runder med HLR – kurs, dette er viktig og nyttig ferskvare. Og bidragsyter på Verdensdagen for Psykisk helse i Sandvika.

Vi har også hatt åpne dager for de andre lavterskeltilbyderne i kommunen med hensikt  å rekruttere nye og spesielt jenter. En jente er inne og noen andre håper vi tar steget på nyåret, her gjør Therese en flott jobb. Denne uken hadde vi julecup med Asker, Vålerengen og Fram Larvik, der gikk vi seirende ut.

Onsdag 21. skal vi ha juleavslutning med bestilt mat og litt surpriseinnhold.
Takk for i år – og en spesiell takk til mange av partnerne i klubben som har fått øynene opp og ser muligheter for større og mindre samarbeid. Blant annet panteprosjektet vi startet i høst som allerede har gitt gode bidrag til treningsleir og drift i 2023. Vi venter på sluttresultatet av Spleisen med Sparebank 1 Østlandet, hvor folket har bidratt hyggelig.

Snart takk for det gamle, - Neste år blir vi 10 år og må få til noe ekstra gøy da.

Espenl

Annonse fra Eliteserien: