Ett poeng etter overtidsscoring, sjansebonanza og straffemiss

Overtidsscoring av Emil Bohinen sikret ett poeng på Nadderud. Og vi fikk et gledelig gjensyn med Matthew Rusike.

Vi fikk en litt vanskelig start med en scoring i mot før minuttet hadde gått. Stabækgutta jaktet scoring hele første omgangen etter det, men det ville seg ikke. Sarpingene scoret nok en gang rett før halvtimen hadde passert.

Våre blaakledde helter kom nærmere og nærmere en scoring, og etter 41 minutter satt den endelig i kassa. Franck Boli dro seg gjennom Sarpsborgforsvaret og satte ballen iskaldt mellom beina på keeperen. Vi begynte opphentingen. Rett før pause fikk vi nok en sjanse til å hente oss inn i kampen igjen, men Boli greide ikke å overliste Sarpsborg-keeperen på straffe.

Dermed gikk vi til pause på stillingen 1-2.

NESTE HJEMMEKAMP: Stabæk mot FK Haugesund søndag 4. august. Kjøp billetter her >>

Etter pausen fikk vi et deja vu fra første omgang: en scoring i mot rett etter avspark. Vi mistet derimot ikke motet og fortsatte å krige. Det var ikke tvil; nok en gang lå det en scoring i lufta. Det var redninger på strek og sjanser hvor ballen snek seg like utenfor.

Etter 68 minutter satt den endelig etter massivt press. Luc Kassi slår en strøken corner og Madis Vihmann banker inn reduseringen. Det står nå 2-3 på Nadderud.

Det ble et hyggelig gjensyn med Matthew Rusike da han kom inn for Hugo Vetlesen i det 76. minutt. Det var få tegn til at han hadde vært ute med skade.

De neste minuttene ba på store Stabæk-sjanser, men ingen mål; før Emil Bohinen plutselig sto helt alene på bakerste stolpe etter en corner. Her gjorde han ingen feil, og på volley sikret han ett poeng på Nadderud.