Ett poeng i nord

Luc Kassi var i ferd med å bli matchvinner igjen, men seieren glapp helt på tampen.

3-3 Ulrik Saltnes (90)

Stabæk fikk en tidlig kalddusj i Bodø, da stjerneskuddet Håkon Evjen fant nettmaskene etter fire minutters spill.

Hjemmelaget sto høyt og var hissige og dyktige i gjenvinningsfasen. De Blaa slet med å etablere et eget spill, for vertene var konstant på og ga ikke Stabæk-gutta fred.

Men utover i omgangen ble Jan Jönssons gutter flinkere til å spille av det høye presset og da åpnet det seg også rom fremover. Og etter en snau halvtime fikk Stabæk sin første mulighet. Og den tok laget meget godt vare på.

Kasper Junker slo inn til Ola Brynhildsen, som hadde revet seg løs fra Fredrik Bjørkan. Og der inne, foran mål, gjorde unggutten det han skulle. Og det sto 1-1 på Aspmyra.

Og mer moro skulle Stabæk og fansen få det, for like før pause søkte hånda til Patrick Berg ballen i Glimts sekstenmeter, og gjestene fikk straffe. Emil Bohinen sendte keeper feil vei og Stabæk i ledelsen.

Den beholdt Stabæk nesten gjennom hele andre omgang, frem til det 84. spilleminutt. Da fosset Glimt fremover - og satte ballen i mål. Men dommer Moen pekte på straffemerket, fordi han mente Amankwah hadde vært for tøff i en duell like i forkant av scoringen. Det forsto folk flest svært lite av. Straffe var det nok ikke, men rettferdig var det likevel at Glimt og Layoni fikk målet sitt fra ellevemetersmerket.

Men det var langt fra over i Bodø, for denne kampen hadde mer å by på. Og på overtid tok det helt av. Luc Kassi ble matchvinner - som innbytter - i forrige kamp mot Strømsgodset. Og igjen var ivorianeren, med friske bein, i ferd med å bli tungen på vektskålen. 25-åringen prikket inn Stabæks tredje, helt nede i det høyre hjørnet.

Glimt nektet imidlertid å gi opp - og Ulrik Saltnes reddet det ene poenget for Glimt i hektiske sluttminutter.

Det var et mål Stabæk burde unngått å slippe inn, og da dommeren blåste for full tid føltes det som to tapte poeng både for spillerne, trenerne og fansen.

Men etter å ha fått kampen litt på avstand, så kan de fleste være enige om at ett poeng borte mot medaljejagende Glimt, er et ok resultat. Og et resultat Stabæk kan leve med. Selv om denne gjengen alltid går på banen for å ta tre.

Og neste mulighet til å ta tre poeng, det blir mot Molde neste mandag. Gjensynet med Ohi og møtet med tittelkandidaten fra Romsdalen må du få med deg fra tribuneplass på Nadderud. Billetter, en eller flere, kjøper du