Få rabatt hos Tatakii Asian

Alle Stabæk-supportere får 10 % rabatt, 25 % på første take away-bestilling, hos vår nye samarbeidspartner, Tatakii Asian på Majorstuen.

Annonse:

Tatakii Asian – et lite stykke Asia midt på Majorstuen. Asian fusion restaurant med utgangspunkt i det japanske konseptet izakaya – spennende, asiatisk småretter servert til godt drikke. Tatakii Asian henter inspirasjon fra både det kinesiske, japanske, thailandske, vietnamesiske og koreanske kjøkkenet. Restauranten byr på nydelige pan-asiatiske kombinasjoner, som; sushi, crispy duck, wokretter og tempura.

Tatakii Asian er en del av Dinnergruppen som består av Dinner, Nodee Barcode, Nodee Sky og Südøst. I 2016 flyttet Nodee fra Majorstuen til Bjørvika. Det var vanskelig å gi slipp på de fine lokalene på Majorstuen, og ikke lenge etter åpnet Tatakii Asian i nyoppussede lokaler.

Tatakii Asian tilbyr også take away med utkjøring, og ved første bestilling får du 25% på alt av mat. Du finner appen vår på Apple Store eller Google Play ved å søke «Tatakii Asian»

Last ned appen her: https://admin.weorder.com/app/tatakii

I forbindelse med samarbeidet med Stabæk Fotball har vi gleden av å tilby 10% rabatt på takeaway og mat i restauranten for alle supportere med sesongkort.

På hjemmesiden vår vil du finner mer info vedr åpningstider og leveringsområder for takeaway. Vi leverer til de fleste bydeler i Oslo og noen områder i Bærum og Asker.

Link til hjemmeside: https://tatakiiasian.no/take-away 

Annonse fra Eliteserien: